2777
2789

بعد اطراف ما معتقدن شغل بدردنخوریه و درآمدش داغونه😐

من با اونا موافقه نیستم اصلا،ولی تو این سایت هم برعکس خیلی فکر میکنن کارمندی خوبه و کلا انگار بهترین شغل واسه خودشون یا همسر آیندشون رو کارمندی میبینن 

یعنی نه به اونا نه به اینا 🤔🥲

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سطح زندگی آدما باهم فکر میکنهسقف آرزوهای یکی میتونه کف آرزوهای یکی دیگه باشه

اره درسته 👌

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

کلا اینجا چیزهای عجیب زیاد میبینی که بر خلاف دوروبریای خودمونه تو واقعیت

من اینجا از این برگام ریختع چقدر تفکر قدیمی و مادربزرگی زیاده😑ادم توش میمونه اصلا درصورتیکه تو زندگی واقعی فکر میکنی نسل این ادمها منقرض شده

چون واقعا خوبهتایم کاری کمکار راحتامنیت شغلی بالاحقوقشم بد نیس

حقوقش چقدره ؟

والا من خودمم احتمالا کارمندی بشم ولی خانواده ما کار بدردنخوری میبیننش😐خصوصاااا برا مرد 

برای اقا نه

برای خانم خوبه فکر کنم چون صبح تا ظهره و میتونه در کنارش به بچه و کارای خونه هم برسه تاحدودی و فرسودگی کمتری داره

البته هر کارمندی هم خوب نیست بستگی ب نوع اداره داره

کلا نظرم اینه خانم شغلش باید سبک باشه تا سلامتی، طراوت و شادابیش از بین نره 

نه بابا کارمندی اگه بی ارزش بود که اینقدر ثبت‌نام نمی‌کردند 

برای همین آموزش و پرورش که کمترین حقوق رو داره ۶۵۰ هزار نفر ثبت‌نام کردند

زیر ۲۰ سال ریپلای نکنه مرسی🙂