2777
2789

آقایی دوست بود؛ میگفت اوایل نمیدونسته اون آقا متاهله و از وقتی میفهمه باهاش قطع رابطه میکنه. حالا دیروز اومد پیشم با حال روحی بعد ؛ میگفت من نمیتونم اون آقارو فراموش کنم چندوقتیه باهاش در ارتباطم؛ میگفت اون آقا اینو با دست پس میزنه و با پا پیش میکشه و اینم میدونه رابطه اش غلطه ولی نمیدونه چطور فراموشش کنه.

من بهش گفتم آقارو بلاک کنه ؛ بره پیش مشاور و ... 

ولی میگه هربار بلاک میکنه دوباره تحمل نمیکنه و میره سراغش.مشاورم رفته ولی انقدر دلتنگ و بی قرار میشه ک بازم میره بهش پیام میده.

بنظرتون من چه راهنمایی دیگه ای میتونم بهش بدم؟ 

لطفا لایک نکنید  

شمارشو کلا پاک کنه ایدیشم کلا پاک کنه . خطشم عوض کنه

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

از مجردیش با یه آقای متاهل بوده؟ ینی الان خودشم متاهله؟ من این تیکه رو نفهمیدم 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا تنها راهش عوض کردن شماره است

اگه بخواد واقعا فراموش کنه راه هست . بعضیا کلا نمیخوان که فراموش کنن اون حس درونشون باعث میشه ادامه بدن به کارشون 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

رک بگم

گوه خورده بیقرار مرد زن دار میشه

یعنی همچین زنایی بیان دست من جرشون میدم

این خوشش اومده زندگی یکی دیگه رو خراب کنه گناه بهش مزه کرده خاکبرسر

کارما💫    

شماره هم عوض کنه بی فایده س

ایشون بازهم میره سمت اون آقا چون عادت کرده ب یک رابطه اشتباه و قصد اصلاح خودشو نداره قطعا خودشم میدونه که عشق و احساس عاطفی توی این رابطه نیست و صرفا کثافت کاریه

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀