2777
2789
عنوان

بارداری دوم

426 بازدید | 38 پست

خانم ها اگه یه دختر تو ۳۶ سالگی می اوردید و یه پسر ۷ ساله هم داشتید نگران نبودید از تنهایی تو آینده و اینکه شما دیر بچه دهر شدید .نگرانی من بی مورده آیا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگید چه قدر تاپیک تکراری می زی یه خدا حال دل بده قدیم ها کی تو این سن ها بچه می آوردن

هیچ وقت حسرت یا نگران اتفاقی که افتاده نباش

یه اتفاق نباید بیفته وقتی افتاد نباید نگران بود یا دلهره داشت

بسپار به خدا والسلام

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
الان بچه‌ی دوم را دیگه آوردی باید قبلش نگران میبودی الان نگرانی به چه دردت میخوره

شما یه بچه دارید .حالم خیلی بده همش فکر می کنم چه هچلی واسه خودم درست کردم 

عزیزم نگرانی تو درک میکنم ولی تو اصلا به این فکر می‌کنی که خدایی هست مهربان تر از مادر؟

از کجا معلوم شاید شما تا ۸۵ سالگی سالم و سرپا بودی

یا شایدم به قول خودت خدای نکرده توی ۳۵ سالگی دخترت از دنیا رفتی

مگه چه اهمیتی داره آدم توی ۳۵ سالگی مادرشو از دست بده یا ۴۵ سالگی؟

از دست دادن مادر توی هر سنی غم انگیزه اما ربطی به سن نداره

یه دوستی داشتم توی دبیرستان مادرش ۱۵ سالگی دخترش فوت کرد. توی خواب ایست قلبی کرد. جوون هم بود.زن دایی خودم هم دختر آخرشو  توی ۴۳ سالگی به دنیا آورد. الان ۸۳ سالشه و خدا رو شکر سرپاست و اون دخترش الان دوتا بچه داره

نگرانی به شدت بوی اینو میده که به خدا توکل نداری و فکر می‌کنی همه چی دست بنده ست

عزیزم نگرانی تو درک میکنم ولی تو اصلا به این فکر می‌کنی که خدایی هست مهربان تر از مادر؟از کجا معلوم ...

ممنونم که وقت گذاشتی جواب دادید .یعنی من اشتباه نکردم باردار شدم .همش می گم خودم کردم که لعنت بر خودم باد 

عزیزم نگرانی تو درک میکنم ولی تو اصلا به این فکر می‌کنی که خدایی هست مهربان تر از مادر؟از کجا معلوم ...

اخه لذت بچه رو هم نمی برم تا بیام با هاش عادت کنم باید جدا شم و بمیرم