2777
2789
عنوان

بارداری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 38 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظر این نگرانی شما بخاطر بهم خوردن هورمونهاست

منم دومی رو باردار بودم همش باخودم فکر میکردم کارم درست بود یانه؟

نه که بگم به این فکر کنم سنم زیاده یا نه؟

به این فکر میکردم که میتوتم از پس دوتا بچه بربیام یانه؟

حالا تو بارداری افسردگی هم یکم چاشنی میشه فکر و خیال میاد سراغ ادم

بعد زایمان ی چند ماهی که حال روحیت رو براه شد 

خدارو هزار باز شکر میکنی که تصمیم گرفتی دومی رو هم بیاری

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اسی باید درمان شی ی ماه پیش که باردار بودم تاپیکاتو میخوندم الان زایمان کردمببین عزیزم عمر دست خداست ...

شما بچه اول چند ساله بودید .پس چرا من این قدر نگرانم .بچه تون پسره 

بنظر این نگرانی شما بخاطر بهم خوردن هورمونهاستمنم دومی رو باردار بودم همش باخودم فکر میکردم کارم درس ...

ان شا الله .شما چند ساله بودید دومی رو آوردید اخه جنسیت ها فرق می کنه 

همینکه امید داری تا هشتاد سالگی عمر می‌کنی خیلی خوبه دخترت چهل سالش بشه به تو اصلا احتیاج نداره خودش ...

پس چرا پن این قدر وابسته به مامانم هستم .بعد خودم کیف بچه رو می کنم یا فقط زحمتش هست 

تر خدا یه چیزی بگید اروم بشم

اینا چه فکریه میکنی

خواست خدا باباتر از همه چیه

دیدم کسایی که ۳۵ سالگی بچه اوردن الان هم بچشون ۲۶ یا ۲۷ سالشه وخودش بچه داره و مادرش هم کلی کمکش میکنه

و از اون طرف هم ادم جوانی که شب خوابیده و صبح بیدار نشده همین ادم یه دختر دهمی داره

مرگ و زندگی دست خداست

تو این دوره تازه تو ۳۰ سالگی ازدواج میکنن یعنی چی که ۳۶ دیره

نه اصلا من قبل این که دومی رو بیارم خیلی نگران پسرم بودم که تنهاست همیشه می گفتم اگر من روز ی نباشم ...

منم همین فکر ها رو کردم الان می گم اگه دخترم ازدراج نکرد اگه تنها موند چی