2777
2789
عنوان

بارداری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 38 پست
ممنونم که وقت گذاشتی جواب دادید .یعنی من اشتباه نکردم باردار شدم .همش می گم خودم کردم که لعنت بر خود ...

تو وقتی اقدام به بارداری کردی که احساس کردی آمادگی شو داری

اون موقع حتما فکر میکردی کار درستی داری می‌کنی که اقدام کردی

نه کارت اشتباه نبوده

کار الانت  اشتباهه که به خودت لعنت می‌فرستی

کار دنیا همینه

آدم یه روز دنیا میاد و یه روز هم از دنیا میره

هیچ وقت هم اینطوری نبوده که بگی یه نفر مادرش فوت کرد و بدبخت شد

چندتا از دوستای من از ۱۵ ۲۰ ۲۵ سالگی مادر ندارن

هیچ کدوم هم بدبخت نشدن

دارن زندگی شونو میکنن

راه زندگی هرکس متفاوت از بقیه س

دختر تو هم تا ابد نی نی نمی‌مونه. دیگه ۲۵ سال بعد اونم خانواده خودشو داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می ترسم بچه ۶ام زود یتیم بشن دختر ۴۴ ساله من من ۸۰ ساله هستم

شما مشکل داری افسرده شدی منم سی وشش سالم تازه باردار شدم خیلی هم خوش حالم بارداری دومم،پنج سال دارم با شوهرم می جنگم تا بچه بیارم ،تک فرزندی اصلا خوب نیست شماهم نباشی خواهر برادر به درد هم می خورن

شما مشکل داری افسرده شدی منم سی وشش سالم تازه باردار شدم خیلی هم خوش حالم بارداری دومم،پنج سال دارم ...

جدی .بچه تون دختر یا پسر .اصلن فکر های  منو با خودتون نمی کنید 

تو وقتی اقدام به بارداری کردی که احساس کردی آمادگی شو داریاون موقع حتما فکر میکردی کار درستی داری می ...

یعنی واقعا مشکل بیماری گرفتم خوب می شم می تونم واسه بچه هام مادری کنم 

تو وقتی اقدام به بارداری کردی که احساس کردی آمادگی شو داریاون موقع حتما فکر میکردی کار درستی داری می ...

همش می گم چه کار احمقانه ای چه مسولیت بزرگی درست کردم واسه خودم لذتشم نمی برم این قدر 

جدی .بچه تون دختر یا پسر .اصلن فکر های منو با خودتون نمی کنید

نه اصلا من قبل این که دومی رو بیارم خیلی نگران پسرم بودم که تنهاست همیشه می گفتم اگر من روز ی نباشم اگه دلش گرفت با کی دردودل کنه کی وقت ناراحتی همدمش باشه البته که این فکراهم درست نیست همسرم اصلا راضی به بچه دوم نبود ولی الان باردارم وخیلی خوش حالم اونم بعددوازده سال،اصلا یه تنوعی تو زندگی میشه صدای خنده بچه ،بچه ها امید به زندگین ،روزیشونم خدا خودش میرسونه البته من در حددوتا بچه روقبول دارم ،به چیزای خوب فکر کن به لباسای خوشکل که می خوای براش بخری به قشنگیاش ،اینقد نا امید نباش 

بانو الان اکثرا تو همین سن تازه ازدواج میکنن.چه نگرانی.

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

اسی شما دچار وسواس فکری و افسردگی  هستی 

همین امروز یه وقت بگیر حتما برو روانشناس ، هفته ای یک جلسه تراپی باید بری ، لازم باشه ارجاعت میده روانپزشک دارو درمانی هم کنی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

اسی باید درمان شی ی ماه پیش که باردار بودم تاپیکاتو میخوندم الان زایمان کردم

ببین عزیزم عمر دست خداست خیلیا جوونتر از این سن بودن رفتن یا مادر خوبی نبودن خیلیا بالاتر از این سن بودن حیلی با حوصله پشتکار کنار بچه بودن . 

چرا خودتو رنج میدی من ۳۹ سالمه بچه دوممو خدا داده . آینده رو به هدا بسپار رها کن افکار رنج آور رو