پسرم پیش دبستانیه، هفته یک پیش پنج تا حس رو یادشون دادن، بعضیا قشنگ تو کلاس یاد گرفتن، ولی من الان یه هفته است پدرم در اومد آنقدر گفتم و انواع بازی با حس انجام دادیم بالاخره امروز یاد گرفت...
واقعا خوش به حال اونایی که بچه هاشون گیرایی زیادی دارن
اهان پس مشکلش اینه اما بازم ببر ضرر نداره ،کلاس هاشون هم رایگانه
ای وای این خ بده بخاطر همینه همه جای دنیا اموزش ب ثورت ایالتی انجام میشع باهمون گوبش ولهجه ترکی ک کلا زبان مستقله
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ای وای این خ بده بخاطر همینه همه جای دنیا اموزش ب ثورت ایالتی انجام میشع باهمون گوبش ولهجه ترکی ک کل ...
واقعا خیلی بده ، اون روز از معلمش میپرسم میگه پسرت خیلییی ساکته، بیچاره یهو انگار وارد یه دنیای دیگه شد، چون دیر زبون باز کرد همه گفتن اول زبون مادری یاد بگیره، الان کم کم بهش فارسی یاد میدم
واقعا خیلی بده ، اون روز از معلمش میپرسم میگه پسرت خیلییی ساکته، بیچاره یهو انگار وارد یه دنیای دیگه ...
کم نه زیاد دیگه اصلا ترکی باهاش صحبت نکنید حتی خودتون توخونه با سوهرت مادرت خانواهده فارسی حرف بزنید بیچاره بچه داره ب زبان دوم اموزش میبینه چه توقعی ازش دارید شرایط برااون خ سختتر از شماست بچه باید کلی تمرکز کنه تا صحبت معلم متوحه بشه بعدم ببینه چی داره یاد میده
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
فکر کن طفلک ، یه بار ترجمه میکنه رسما.من خودم ترکم، قشنگ متوجه میشم.من با مامانم اتوماتیک ترکی حرف م ...
دفیقا استاتر اصلا ب معلم توجه نکن اگه ب ترکی میگی بچخ متوجه میشه کاراش رو رواال عادیه برچسب نزن رو بچت فقط زبان فارسیش تقویت کن من خودم ۳زبانم اما وقتی خستم انرژیم پایین حتی ساده ترین مکالمات هم ترجمش برام سخته گاهی معنی رو میفهمم اما مغزم نمیتونه پردازش کنه شما که داری ددمورد بچه ۶ساله صحبت میکنی