2777
2789
عنوان

اونایی که بچه هاشون تو مدرسه یاد میگیرن کیف میکننا

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 39 پست
آره دقیقا این مشکل دیگه همگانیه، منم کار نکنم دو روز دیگه باز یادش می‌ره

واقعا همینه چه اونی که لحظه اول یاد میگیره چه اونی یک هفته بعد همه باید تکرار داشته باشن 

خوب شد گفتی یه مدت بود ترتیب ماه های سال نپرسیدم یادم بلشه امروز بپرسم ببینم یادشه هنوز یا نه

اهان پس مشکلش اینه اما بازم ببر ضرر نداره ،کلاس هاشون هم رایگانه

ای وای این خ بده بخاطر همینه همه جای دنیا اموزش ب ثورت ایالتی انجام میشع باهمون گوبش ولهجه ترکی ک کلا زبان مستقله 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اهان پس مشکلش اینه اما بازم ببر ضرر نداره ،کلاس هاشون هم رایگانه

منظورت اینه ببرم سنجش، تشخیص اختلال بدن بعد میفرستن کلاس ؟ اینطور باشه میبرم، فکر میکردم پیگیری نمیکنن فقط یه آزمون میگیرن

ای وای این خ بده بخاطر همینه همه جای دنیا اموزش ب ثورت ایالتی انجام میشع باهمون گوبش ولهجه ترکی ک کل ...

واقعا خیلی بده ، اون روز از معلمش میپرسم میگه پسرت خیلییی ساکته، بیچاره یهو انگار وارد یه دنیای دیگه شد، چون دیر زبون باز کرد همه گفتن اول زبون مادری یاد بگیره، الان کم کم بهش فارسی یاد میدم

واقعا؟ نگفتن چیکار کنی اختلالش خوب بشه ؟

گفت ببرش دکتر ...اصلا شوهرم بهش گفتم میگه چرا میگی دیدونه است بچه ...خودم دارم تو خونه باهاش کارمیکنم اصلا یعنی شب ک میشه انقد خسته میشم ک اصلا نمیتونم نفس بکشم بخدا خیلی بده...

منظورت اینه ببرم سنجش، تشخیص اختلال بدن بعد میفرستن کلاس ؟ اینطور باشه میبرم، فکر میکردم پیگیری نمیک ...

نه خود سنجش بعد از ارزیابی اگه مشکلی بود ،  کلاس های اختلال رو تا بیست جلسه رایگان ساپورت میکنه ،بعدم که همت خودتونه باهاش کار کنید مرتب 

مشکلش اینه تو خونه فقط زبان ترکی بود، الان مدرسه فارسی، واقعا اشتباه بزرگی کردم

وااای اون طفلک همین اول کاری مشکل داره.

حالا خوبه گذاشتیش پیش و فهمیدی .

خودتم دیگه تو خونه باهاش فارسی حرف بزن 

گفت ببرش دکتر ...اصلا شوهرم بهش گفتم میگه چرا میگی دیدونه است بچه ...خودم دارم تو خونه باهاش کارمیکن ...

دیوونه چیه.

یه سری کلاس ، مثلا مربی ده تا کلمه میگه، بعد به بچه میگه تو هم اونا رو بگو.

به ترتیب بگو، از ته به اول بگو و ....

اینجور چیزا رو باهاش تمرین میکنه.

برای افزایش تمرکز

واقعا خیلی بده ، اون روز از معلمش میپرسم میگه پسرت خیلییی ساکته، بیچاره یهو انگار وارد یه دنیای دیگه ...

کم نه زیاد دیگه اصلا ترکی باهاش صحبت نکنید حتی خودتون توخونه با سوهرت مادرت خانواهده فارسی حرف بزنید  بیچاره بچه داره ب زبان دوم اموزش میبینه چه توقعی ازش دارید  شرایط برااون خ سختتر از شماست بچه باید کلی تمرکز کنه تا صحبت معلم متوحه بشه بعدم ببینه چی داره یاد میده  

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
کم نه زیاد دیگه اصلا ترکی باهاش صحبت نکنید حتی خودتون توخونه با سوهرت مادرت خانواهده فارسی حرف بزنید ...

فکر کن طفلک ، یه بار ترجمه میکنه رسما.

من خودم ترکم، قشنگ متوجه میشم.

من با مامانم اتوماتیک ترکی حرف میزنم، مثلا پیش همکارام زنگ میزد، اتوماتیک ترکی حرف میزدم

فکر کن طفلک ، یه بار ترجمه میکنه رسما.من خودم ترکم، قشنگ متوجه میشم.من با مامانم اتوماتیک ترکی حرف م ...

دفیقا  استاتر اصلا ب معلم توجه نکن اگه ب ترکی میگی بچخ متوجه میشه کاراش رو رواال عادیه  برچسب نزن رو بچت  فقط زبان فارسیش تقویت کن من خودم ۳زبانم اما وقتی خستم انرژیم پایین  حتی ساده ترین مکالمات هم ترجمش برام سخته گاهی معنی رو میفهمم اما مغزم نمیتونه پردازش کنه  شما که داری ددمورد بچه ۶ساله صحبت میکنی