_daisy مدیر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 2689 عنوان خوابم میاد 🫠😂 | مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 62 پست امتحان دارم از ۴ صبحه بیدارم برای مرور ..الان کل خانواده خوابیدن و من کنارشون مشغول درس خوندنم 😭😂خوابم میاد لعنتییییی 🥴😂امیدوارم حداقل نمره کامل بگیرم ..🤧😂 I'm tired, not from life...just from feeling too much 1404/08/26 | 05:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_راد عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 6681 من مثل سگ میترسم از تنهایی 🤭😂جوری که بابام امروز بهم گفت وقتشه عروست کنیم ولی هنوز تنها نمیخوابی ؟ ... ن بابای بار امتحان کنمن کلا از بچگی بچه مستقلی بودمتو حدودای سن تو تنهامیرفتم ی جای دیگه واس تحصیلاصلا بابام نمیومد دنبالمبعدشم ک ازدواج کردم اکثرن تنهامکلا دنیامو خودم تنهایی ساختم
khfdjkln عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8252 واااای منم نوزادم ۲ ساعته بیداره و نمیخابهحالم داره بد میشه از بیخوابی😭😭😭😭😭کاش یکی بود کمکم میکرد
daldal عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2800 میان ترمای سگگگگ 😭😭😭هنوز سال شروع نشده امتحان چی آخه 🥲😂موفق باشی قشنگم همچنین شما دقیقا فیزیک ما ۱مهر درس داد ۲مهر کوییز😐😐😐اخههههه .... من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 2689 منم با این تفاوت که من از ساعت ۱۱ صبح تا ساعت ۵ عصر امتحانمه و باید کم کم کارامو کنم که ۱۰ سنتر باشم ۱۱ تا ۵ ؟ 😳چه امتحانی ؟ I'm tired, not from life...just from feeling too much
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59053 منم باید کم کم حاضر شم برم ..🥴استرس دارم من دستام از بیخوابی میلرزه الان دارم از حال میرم کاش میشد بخوابم از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
السانا_____ عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 30868 ۱۱ تا ۵ ؟ 😳چه امتحانی ؟ ایلتس دارم۱۱ شفاعیمه۲ اینا کتبیم هست
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 28060 من دستام از بیخوابی میلرزه الان دارم از حال میرم کاش میشد بخوابم خب بخوابچرا بیداری؟ 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
daldal عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2800 ایلتس دارم۱۱ شفاعیمه۲ اینا کتبیم هست موفق باشیییی من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 2689 ن بابای بار امتحان کنمن کلا از بچگی بچه مستقلی بودمتو حدودای سن تو تنهامیرفتم ی جای دیگه واس تحصیلاص ... خیلی خوبهههمن به خاطر بیماریم یه مدت با زور مامانم پیشم میخوابید دیگه از اون موقع فوبیای تنهایی گرفتم 🥲😂ولی تو الگوی منییی I'm tired, not from life...just from feeling too much
لیلی_راد عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 6681 خیلی خوبهههمن به خاطر بیماریم یه مدت با زور مامانم پیشم میخوابید دیگه از اون موقع فوبیای تنهایی گرفت ... عزیزم🫂😘😘😘😘
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 2689 واااای منم نوزادم ۲ ساعته بیداره و نمیخابهحالم داره بد میشه از بیخوابی😭😭😭😭😭کاش یکی بود کمکم میک ... همسرتو بیدار کن I'm tired, not from life...just from feeling too much
nabatiiiiii عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 6836 منم با این تفاوت که من از ساعت ۱۱ صبح تا ساعت ۵ عصر امتحانمه و باید کم کم کارامو کنم که ۱۰ سنتر باشم ازمون ماک هم دادی؟ existing is exhausting
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 2689 همچنین شما دقیقا فیزیک ما ۱مهر درس داد ۲مهر کوییز😐😐😐اخههههه .... 😂😂😂😂 I'm tired, not from life...just from feeling too much