2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده

199 بازدید | 35 پست

واسه این عوضی ک نزدیک 40 روزه اونجوری ول کرد ورفت. 

الانم داشتم به رابطمون فک میکردم ک همش تقصیره خودم شد ک نتونستم مدیریت کنم و اینقد دوسش داشتم همیشه کوتاه اومدم و هربار خیانت میکرد بایه تماس همچیو فراموش میکردم. 

کاش بااولین خیانتش شرط و شروط میذاشتم و راحت برنمیگشتم ک بازم کارش تکرار کنه. 

همش مقصر خودمم ک الان حال من بده و اون با یکی 12 سال از خودش کوچکتر تو عشق و حاله

هعی

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاش با اولین خیانتش شرط و شروط می‌داشتی و راحت بر نمیگشتم ؟!!!!!!!؟؟؟؟

باید با اولین خیانتش ولش میکردی .....

بزن تو سر دلت واسه این نر تنگ نشه اگه وجود داشت حرمت دلتو نگه می‌داشت 

اتفاقا شاید از نظر تو مقصریم ولی در واقع تورو خدا نجات داده بعدن متوجه میشی چی میگم،دستتو خدا گرفته ...

شاید ولی اگه خدا نجانت داده باید مهرش هم از دلم بیرون کنه. هی هرچی میخوام فراموش کنم نمیشه. یا حداقل یکی رو بیاره سرراهم اینقد خوب باشه ک اونو بکل فراموش کنم

خودتو بذار شخص ثالث و اگه کسی مشکل شمارو داشت نظرتون اینه ک تو اون رابطه بمونه و حسرتشو بخوره؟؟

الان متاسفانه غم از دست دادن داره بخاطر وابستگی عشق یا دوست داشتن نمیتونه درست به قضیه نگاه کنه

شاید ولی اگه خدا نجانت داده باید مهرش هم از دلم بیرون کنه. هی هرچی میخوام فراموش کنم نمیشه. یا حداقل ...

ببین آخه چهل روز چیه یکم صبر کن بزار حتی زندگیت به روال قبل برگرده به جور یادت می‌ره که اگه دیدیش هم لعنتشم‌ نکنی

ببین آخه چهل روز چیه یکم صبر کن بزار حتی زندگیت به روال قبل برگرده به جور یادت می‌ره که اگه دیدیش هم ...

من خودمو میشناسم اگه تا2  هفته اول نتونم فراموش کنم دیگه از ذهنم نمیره. 

من همه شمماره هاشو پاک کردم. از مجازی همرو پاک کردم ک نرم چک کنم. هیچ چتی هیچی ازش ندارم. 

من خودمو میشناسم اگه تا2 هفته اول نتونم فراموش کنم دیگه از ذهنم نمیره. من همه شمماره هاشو پاک کردم. ...

صبر کن یکم دختر من تو جای تو نه شبیه جای تو بودم به خودت بیا فک کن ازدواج میکردی و این ماجرا ادامه داشت آیا عشق و دوست داشتن ارزش این مکافات رو داشت؟