2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 35 پست
صبر کن یکم دختر من تو جای تو نه شبیه جای تو بودم به خودت بیا فک کن ازدواج میکردی و این ماجرا ادامه د ...

همه همینو میگن ولی خب اینهمه سال بایکی باشی. 

من خییللی دوسش داشتم واقعا برام سخته نبودش. 

ولی باید بپذیرم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

27

از منم بزرگتری گلم ولی بهم اعتماد کن من نه میشناسم تورو نه اون مرتیکه. رو اما واقعیت رو میبینم و نمی‌خوام حیف بشی این وسط فک کن تمام عمرت با خیانت می‌گذشت اصلا چطوری میتونی مردی رو دوست داشته باشی که دست به نفر دیگه رو گرفته

از منم بزرگتری گلم ولی بهم اعتماد کن من نه میشناسم تورو نه اون مرتیکه. رو اما واقعیت رو میبینم و نمی ...

میدونم چی میگی. یوقتا بهش فک میکنم حالم ازش بهم میخوره ولی چی کنم دوسش دارم. 

خودمم باورم نمیشه اخه چیه این لاشی رو دوس دارم. 

شما چندسالته

پس 7سال دوستی یکسال استراحت و پاکسازی میخواد عجله نکن به خودت زمان بده و اصلا برنگرد بهش

این کثافت دوسال پیشم همین بلا رو سرم آورد خیانت کرد و یسال تمام نبود. یعنی باکمک تراپیست و هزار  بدبختی فراموشش کردم. البته فراموشی کامل نه. ولی خب تموم شد. 

دوباره برگشت. منو هوایی کرد. نباید قبولش میکردم. ولی ساده ساده تا شمارش رو دیدم سریع جواب دادم انگار نه انگار چقد اذیت شده بودم. 

الانم رفتم تراپیست ولی واقعا کشش اینهمه اذیت و فراموش کردن ندارم

پس زمان بده بزار عقل و قلبت به حالت قبل اون برگرده من ۲۲سالمه

عزیزم ❤️

امیدوارم برگرده. 

حرصم میگیره رفته با یه دختره 20 ساله. 

دختره رو دیدم فک کردم بالای 30 هست اینقد گنده و آرایش غلیظ. وای وای. 

بعد بمن میگه نگا چقد قشنگ و خشگله..