سلام خانوما شوهرم خیلی خسیس امونم بریده خستم کرده دیگ😔 خاهشا بخونید راه حل بگید بهم خواهرانه
شوهرم کارمند دادگستری ۳۰ تومن حقوقش و من زن خانه دار با ی پسر ۴ ساله.خانوادشم خیلی خسیسن.اصلا قابل تغییر نیستن.ولی میبینم دیگ این خسیسیش تبدیل میشه یواش یواش ب خسیسی های عاطفی هم.
مادرم از وقتی ازدواج کردم پول کادو ها و کمی هم خودش و البته مقدار کمی هم شوهرم پول گذاشتن بانک مثلا از ۱۲۰ ملیون ۶ تومنشو شوهرم کمک کرده و من ماهی ۳ تومن سود میاد دستم از بس خسیس بازی دراورده و نیازامو برآورده نکرده مامانم ماهی ۲ تومنم میریزه حسابم میشه رو هم ۵ میلیون. ب جز گوشت و مرغ و تخم مرغ و شیر نیازی برام نمیبینه.میرم وسایل مورد نیازمو قسطی میخرم دو ماهه ک وقتی حالش خوبه بهش میگم عزیزم ۱ تومن بردارم از کارتت قسطمو بدم فقط دو ماهه گفته باشه.ولی همش منت اونو میذاره هی میگ بیا بهم میگی خسیس ولی یک تومن برمیداری.یا میگ بهم میگی پول نمیدم یک تومن میدما🤐دیگ خستم کرده.۱ تومن زیاد میدونه واسم.
خانواده خودم هرکی تولدش باشه آقا میگ گرونیه واس چی بدیم من مجبورم همشو هندل کنم.رابطمون سر این چیزاش خیلی سرده.خیلی خودشیفتس خدارو بنده نیس فک میکنه آسمون پاره شده این افتاده زمین.
اون شب بهم میگ یدونه رستوران ببرمت تولدت با اینک میدونم از حقوقش قشنگ ۱۴ ۱۵ تومنی مونده منم بهش گفتم عزیزم میشه کفش بخری نیاز دارم باهام دعوا کرد ک زن بسازی نیستم منو تهدیدم کرد ک باهام دعوا میکنه و روز تولدمو از بینیم میاره اگ ادامه بدم😔با این کاراش مامانم وام برداشته بیچاره ۵۰۰ ملیون تا بریزه رو پولم و ماهی ۱۵ تومن سودم بشه.دیگ خسته شدیم پدر مادرمم ازش بدشون میاد.
از اللن شو کرده پسرمون مدرسه دولتی میبرم غیرانتفاعی نمیبرم چون پول میگیره.واس یدونه بچش.پسرمون خیلی باهوش نمیخام مدارس دولتی ک ۴۰ نفر میریزن اونجا پسرم باشه.هی خودشو با زمان پسرمون مقایسه میکنه اصلا یجورایی بخاطر خسیسیش مرد زمان قدیم عقلش.
خیلی باهاش فرق دارم تو همه موارد زندگیم. وقتی باهام بحث میکنه یا دعوا همش سر پول و خیلی بی احترامی میکنه فحش میده جلو بچه ب من و مادرم هی میگ مادر خرابت با اینک مادرم مدیر مدرسس😔میگ تو و مادرت دق میدم آخر سری.
امشب گوشت برداشتم قرمه سبزی کنم واس فردا ناهار اومد وایستاد بالا سرم گف دو بسته گوشت واس چی برداشتی گفتم بیشترش استخون داره گوسفندیه گوشت یکم زیاد باشه خوب میشه سر اون دعوا کردیم منم آدمم آخه تا کی دووم بیارم با یکی ک هم جنس خودم نیس😔دعام کنین.
بخاطر بچم فقط.😔خیلی هم پرروعه مادرم هر هفته برای پسرم تنقلات میخره اون روز ب مادرم میگ حاجی خانم لطفا مارک اصل بخرین پسرم چون فیک نمیخوره ببینید حرفاشو😔مادرم خیلی ناراحت شد.خیلی انتظارش بالاس.در حالی ک خودش هیچه. رفته رفته خسیس تر هم میشه.قبلا واس تولدم ۱ تومنی خرج میکرد ۲ تومنی ولی اللن...
من زیاده خواه نیستم فقط شوهرم خسیس هر کی درکم کنه میدونه.تو رو خدا بگید چ کنم آیا راهم درسته ک خرجم جدا کردم ازش؟هیچی ازش نمیخام و کیف میکنه 😔 میریم فروشگاه حق ندارم چیزی واس شخص خودم بردارم هی میگ نیاز نیس من میدونم تو نمیدونی.انقد خردم میکنه.