2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

365 بازدید | 45 پست

سلام خانوما شوهرم خیلی خسیس امونم بریده  خستم کرده دیگ😔 خاهشا بخونید راه حل بگید بهم خواهرانه

شوهرم کارمند دادگستری ۳۰ تومن حقوقش و من زن خانه دار با ی پسر ۴ ساله.خانوادشم خیلی خسیسن.اصلا قابل تغییر نیستن.ولی میبینم دیگ این خسیسیش تبدیل میشه یواش یواش ب خسیسی های عاطفی هم.

مادرم از وقتی ازدواج کردم پول کادو ها و کمی هم خودش و البته مقدار کمی هم شوهرم پول گذاشتن بانک مثلا از ۱۲۰ ملیون ۶ تومنشو شوهرم کمک کرده و من ماهی ۳ تومن سود میاد دستم از بس خسیس بازی دراورده و نیازامو برآورده نکرده مامانم ماهی ۲ تومنم می‌ریزه حسابم میشه رو هم ۵ میلیون. ب جز گوشت و مرغ و تخم مرغ و شیر نیازی برام نمیبینه.میرم وسایل مورد نیازمو قسطی میخرم  دو ماهه ک وقتی حالش خوبه بهش میگم عزیزم ۱ تومن بردارم از کارتت قسطمو بدم فقط دو ماهه گفته باشه.ولی همش منت اونو میذاره هی میگ بیا بهم میگی خسیس ولی یک تومن برمیداری.یا میگ بهم میگی پول نمیدم یک تومن میدما🤐دیگ خستم کرده.۱ تومن زیاد میدونه واسم.

خانواده خودم هرکی تولدش باشه آقا میگ گرونیه  واس چی بدیم من مجبورم همشو هندل کنم.رابطمون سر این چیزاش خیلی سرده.خیلی خودشیفتس خدارو بنده نیس فک میکنه آسمون پاره شده این افتاده زمین.

اون شب بهم میگ یدونه رستوران ببرمت تولدت با اینک میدونم از حقوقش قشنگ ۱۴ ۱۵ تومنی مونده منم بهش گفتم عزیزم میشه کفش بخری نیاز دارم باهام دعوا کرد ک زن بسازی نیستم منو تهدیدم کرد ک باهام دعوا میکنه و روز تولدمو از بینیم میاره اگ ادامه بدم😔با این کاراش مامانم وام برداشته بیچاره ۵۰۰ ملیون تا بریزه رو پولم و ماهی ۱۵ تومن سودم بشه.دیگ خسته شدیم پدر مادرمم ازش بدشون میاد.

از اللن شو کرده پسرمون مدرسه دولتی میبرم غیرانتفاعی نمیبرم چون پول میگیره.واس یدونه بچش.پسرمون خیلی باهوش نمیخام مدارس دولتی ک ۴۰ نفر میریزن اونجا پسرم باشه.هی خودشو با زمان پسرمون مقایسه میکنه اصلا یجورایی بخاطر خسیسیش مرد زمان قدیم عقلش.

خیلی باهاش فرق دارم تو همه موارد زندگیم. وقتی باهام بحث میکنه یا دعوا همش سر پول و خیلی بی احترامی میکنه فحش میده جلو بچه ب من و مادرم هی میگ مادر خرابت با اینک مادرم مدیر مدرسس😔میگ تو و مادرت دق میدم آخر سری.

امشب گوشت برداشتم قرمه سبزی کنم واس فردا ناهار اومد وایستاد بالا سرم گف دو بسته گوشت واس چی برداشتی گفتم بیشترش استخون داره گوسفندیه گوشت یکم زیاد باشه خوب میشه سر اون دعوا کردیم منم آدمم آخه تا کی دووم بیارم با یکی ک هم جنس خودم نیس😔دعام کنین.

بخاطر بچم فقط.😔خیلی هم پرروعه مادرم هر هفته برای پسرم تنقلات می‌خره اون روز ب مادرم میگ حاجی خانم لطفا مارک اصل بخرین پسرم چون فیک نمیخوره ببینید حرفاشو😔مادرم خیلی ناراحت شد.خیلی انتظارش بالاس.در حالی ک خودش هیچه. رفته رفته خسیس تر هم میشه.قبلا واس تولدم ۱ تومنی خرج میکرد ۲ تومنی ولی اللن...

من زیاده خواه نیستم فقط شوهرم خسیس هر کی درکم کنه میدونه.تو رو خدا بگید چ کنم  آیا راهم درسته ک خرجم جدا کردم ازش؟هیچی ازش نمیخام و کیف میکنه 😔 میریم فروشگاه حق ندارم چیزی واس شخص خودم بردارم هی میگ نیاز نیس من میدونم تو نمیدونی.انقد خردم میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار کنم دارم داغون میشم

اینحور ادمارو حمایت زیاد خانواده ی طرف مقابل پر روتر میکنه .دیگه میشه وظیفه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

از بس مامانت پرروش کرده ب مامانت بگو این کاررا نمیخاد انجام بدی اون پولی هم ک سپرده واست گذاشته برداره واسه خودش یا هرماه قایمکی برات طلا بخره بزاره خونه خودش و دیگه ب شوهرت بگو مامانم اون پولا احتیاج داشت دیگه برداشته برا خودش 

تا زمانیکه خانوادت ساپورت کنن همینه

همه همین میگن ولی آخه خسیس روشه خسیس

دقم میده منو اگ پول نداشته باشم.همش وام برداشته از پولش قشنگ ۲۰ تومن میره واس وام .بهم نمیگ چ وامی.شوهرای مردم با ۲۰ تومن حقوق ایفون میخرن دیدم ک میگم این دیونم کرده

اشتباه میکنی چیزی نمیخوای اونم هی پرو و پرتوقع میشه بعد یه بار که واقعا باید برات خرج کنه بهش زور میاد ازش پول بگیر به بهانه های مختلف بگو باید برم چکاپ دکتر زنان باید برم باشگاه یا لباس زیر لازم دارم وظیفشه باید برات خرج کنه 

از بس مامانت پرروش کرده ب مامانت بگو این کاررا نمیخاد انجام بدی اون پولی هم ک سپرده واست گذاشته بردا ...

برداره طلا بخره چی بشه ؟من اینجا با بچم بسوزیم؟میگم طرف خسیس الان واس گوشت داشت میکشت منو.زندگی نکردی نمیفهمی چی میگم

برداره طلا بخره چی بشه ؟من اینجا با بچم بسوزیم؟میگم طرف خسیس الان واس گوشت داشت میکشت منو.زندگی نکرد ...

عزیزم وظیفه شوهرته ک خرجت کنه ن مامانت جورتونا بکشه اونجوری مجبور میسه ک خرج کنه 

اشتباه میکنی چیزی نمیخوای اونم هی پرو و پرتوقع میشه بعد یه بار که واقعا باید برات خرج کنه بهش زور می ...

نمیده اگرم بده کلی تحقیق میکنه منت میذاره دقم میده تا بده.میشکنم.

عزیزم درست بشو نیست تا زمانی که مادرت بهت پول میده اون پرروتر میشه بزار آجیل پسرت رو خودش بگیره اگ‌میخواد مادرت بهت بده قایمکی بده فکر میکنی مادرت بیشتر بهت پول بده اون قدردانه؟ زبونش درازتر هم میشه .من پدرم اینطور بود یعنی یه کفش می‌خواستیم بگیریم از چندماه قبل باید هی می‌گفتیم تا پول بده اصلا سر این خساستش ازدواج کردم الانم راضی ام چون شوهرم مثل پدرم نیست ،همین الان مادرم ماهی یه تومن میگیره پدرم برا هر چیزی ک بخواد بخره خرج نمیکنه میگه خودت داری

عزیزم وظیفه شوهرته ک خرجت کنه ن مامانت جورتونا بکشه اونجوری مجبور میسه ک خرج کنه

میدونه وظیفه کیه ولی من سرنوشتم این بوده لابد فقط عروسی کنم تا بچه دار شم طرف هیچجوره گردن نمیگیره منو و تا باش زندگی نکردی نمیفهمی