2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 45 پست

حتما باید بری درخواست طلاق بدی مهریتو بزاری اجرا دهن طرفو سرویس کنی تا حالش جا بیاد شوهر شما خسیس تر میشه که بهتر نمیشه پس فردا بچتم که بزرگتر بشه حسرت خیلی چیزا میخواد بمونه رو دلش چرا چون باباش خسیسه میخواد جمع کنه بگه نه خود خورم نه کس خورد به نظرم تکلیفتو روشن کن 

میدونی مشکلت چیه ؟غرور داری ،میشکنی، الان دور زمونه ی این لوس بازیا نیست مخصوصا با همچین مردی 

شوهرمنم خسیس بود رک میگم پول میخوام انقدر دعوا کردم و ریدم تو زندگی تا درست شد ،با مرد خسیس باید پررو باشی ،کوتاه نیای ،خودتو جر بدی تا به خواستت برسی ،بین غرور و به کرسی نشستن حرفت ،باید یکی رو انتخاب کنی 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم درست بشو نیست تا زمانی که مادرت بهت پول میده اون پرروتر میشه بزار آجیل پسرت رو خودش بگیره اگ‌م ...

پس چ کنم همتون میگید پررو میشه مادرت نده نمی‌ذارم اون ۵۰۰ ملیون وام مادرم بفهمه مادرم گفته بهش نگو ولی دیگ هیچیم ازش نخاه دیگ نمیخام چیزی ازش بخام چون میدونی چقد منو میشکنه.میخام خودم سلطان پولم بشم

میدونه وظیفه کیه ولی من سرنوشتم این بوده لابد فقط عروسی کنم تا بچه دار شم طرف هیچجوره گردن نمیگیره م ...

عزیزم ما خودمون تو خانواده کم از اینجور ادما نداریم ولی خانمه کاری کردک الان کارت پول دست خانم هست شما باید مادرت بکشه کنار شوهر شما پرروشده ولی خودشم میدونه ک زندگیشا یه نفر دیگه داره اداره میکنه کی بدش میاد ک از همچین خانواده ای ک همجوره دارن جورشا میکشن شوهرت ادم طمع کاریه 

همه همین میگن ولی آخه خسیس روشه خسیسدقم میده منو اگ پول نداشته باشم.همش وام برداشته از پولش قشنگ ۲۰ ...

شوهر منم خسیس ولی نه تا این حد بروس نیار خسیس بهش اقتدار بده چیز کوچیکی گرفت کلی تشکر کن احترام و اقتدار خییییلی جوابه.

و اینکه لطفااااااااااااااا کمک خانوادتون قبول نکن چون فقططططططط  بدتر می‌کنه همه چی بزار خرج کنه شده دورم نون خشک خوردی کمک خانوادتون دیگه در هیچ صورتی قبول نکن

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
میدونی مشکلت چیه ؟غرور داری ،میشکنی، الان دور زمونه ی این لوس بازیا نیست مخصوصا با همچین مردی شوهرمن ...

و من غرورم.چون بارها امتحان کردم و نشد حتی غرورم له کرد و هیچی نصیبم نشد.مسافرت تهران میخاستیم بریم بخاطر پسرم ک میخاست پارک دایناسور تهران بره دلش میخاس گف پولشو میدی برم چ کنم اینجور مواقع؟تو منگنه میذاره آدم الانم بهم میگ هی غیر انتفاعی نگو پولشو داری بسم الله من ندارم

پس چ کنم همتون میگید پررو میشه مادرت نده نمی‌ذارم اون ۵۰۰ ملیون وام مادرم بفهمه مادرم گفته بهش نگو و ...

عزیزم بجای اینکه بگی میشکنم بگو وظیفته ،بگو نمیتونسی برام خرج کنی بی جا کردی زن گرفتی ، دوباره قهر کنه عادت میکنه .منم مادرم دوبار میگفت دیگه نمی‌گفت از اول رو داده بود ولی خدایی برا خوراک اصلا کار نداشت ولی ماها باید ده تومن ده تومن جمع میکردیم چیزی نمیخوردیم تا بتونستیم برا خودمون لباسی بخریم دیگه افسرده شدیم الانم ک ازدواج کردیم 

یعنی خرج خونه رو خودت میدی اونم مفت مفت میخوره

نه گوشت و مرغ و مایحتاج اصلی رو خودش می‌خره ولی اگ بگم پفک میگ ماهی یبار مثلا یا ضرر داره در حالی ک اگ من بخرم پفک دو لپی میخوره.یا بگم بریم رستوران میگ پول ندارم و چون دل من و پسرم میخاد مجبور میشم یا خودمون بریم یا اینم ببریم.کلا واس تفریح پول نداره.بهم میگ چه پولی میخای ازم نفقه ینی گوشت برنج تو این گرونی بخور صدات درنیاد واس چی میری کرم ریمل میخری لباسم داری بشین سرجات کمد پره.یا میوه می‌خره ۲ نوع اگ نوع اول تموم شه بگی بخر میگ اول اون نوع رو بخور تموم شه بخرم اخلاقاش خاص.یا ب من و پسرم عیدی نمیده و به هیشکی نمیده چون میگ اگ تو آخرش برمیداری باید خودت بدی عیدی هارو اگ من برمیدارم من بدم میدونی یجورایی مبادله میکنه کسی پول بیاره پول خود طرف بع خودش عیدی میده ولی من دیدم کسایی رو ک پول نو درمیارن از بانک واس عیدی دادن همه چیه عادی دنیا تو دلم مونده😔

عزیزم بجای اینکه بگی میشکنم بگو وظیفته ،بگو نمیتونسی برام خرج کنی بی جا کردی زن گرفتی ، دوباره قهر ک ...

میگم وظیفته میگ تو این گرونی هیچی وظیفه من نیس خودتم اضافه ای زبون داره ب چ اندازه.خستم کرده باش زندگی کنی تا بفهمی چی میگم خسیس ب خسیس آدم ب ادم فرق داره😔دیونم کرده جایی مهمونی دعوت باشیم هیچی نمیخره خالی میره خونه طرف شام آب میشدم اولا ولی اللن خودم میخرم

نه گوشت و مرغ و مایحتاج اصلی رو خودش می‌خره ولی اگ بگم پفک میگ ماهی یبار مثلا یا ضرر داره در حالی ک ...

چقد تو زندگیتون تو منی و حسابگری میکنه کاش درست بشه  حالا یه سوال خواهر برادری هم همینجورین خیلی تو منی میکنن و حسابگرن یا فقط شوهر شما اینجوریه 

میگم وظیفته میگ تو این گرونی هیچی وظیفه من نیس خودتم اضافه ای زبون داره ب چ اندازه.خستم کرده باش زند ...

میفهممت صبر ایوب میخواد با این آدم ها زندگی کنی یا باید بزنی ب بیخیالی مثل خودش بشی یا باید حرص بخوری و تحمل کنی انشاالله عاقل بشه 

وای من با تعریفای خانم از شوهرش لجم گرفت اینقدر ک پررو

خیلی پرروعه واس همین قطع امید کردم ازش هم من هم پدر مادرم تو روی اونا میگ ندارم برین شکایت کنین.من آدم دهن بین و مقایسه گری نیستم ولی ی زنم دوستام اطرافیانم میبینم شوهرشون با پول کارمندی چکارا نمیکنه دلم میگیره غبطه میخورم ب حالشون گاهی میگم خسیس بودن بیخیال این دوسم نداره.خیلی خستم خیلی از هر دری رفتم در وا نشد واسم.مشاوره رفتم گفتن اونم بیاد گف نمیرم پول بدم بهشون خودم و خودت روانشناسیم اونایی هم ک میگن با کمک پدر مادرت دست بکش این شوهر من شوهریه ک ۱ تومن در ماه میده فقط واس قسطام و با منت البته و گاهی تو دعوا ها میگ دیگ نمیدم.من چجوری زندگی کنم ها؟؟؟؟؟؟آرزو ندارم؟ دل ندارم؟من از سر خوشبختی نرفتم سمت مادرم از سر عجز رفتم. پسرم خیلی باهوش  اگ کمی بهش برسم یا کلای های خوب بذارم مثل بچه های اطرافیان قطعا جواب میده آخرش برین بخونین ببینید چقد با بدبختی بردم آی مث ثبت نامش کردم هر ماه خودم پولش میریزم یبار نگف منم بدم میگ نیازی نیی حالا ک میبری خود دانی انگار پسرش نیس😔نمیدونین چی میگم و چی میکشم بخدا