2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 45 پست
میفهممت صبر ایوب میخواد با این آدم ها زندگی کنی یا باید بزنی ب بیخیالی مثل خودش بشی یا باید حرص بخور ...

دیگ مادرم گفته من ک انقد خودم ميندازم ب سختی واست وام برمیدارم و انواع اقسام بیمت کردم واس ایندت پول بگیری تو رو خدا ازش هیچی نخواه اون شوهرت ندون شوهر اونجوری نیس دخترم منو ببخش ک دادمت  ب این آدم بخاطر بچت تحمل کن منم هرچی نیاز داشتی میدم فقط منتشو نکش چون دیگ تا این حد رسونده مارو مادرم هرروز نفرین ش میکنه ازش بدش میاد حسابی بدبخت شدم😔مادرم میگ جون من ازش هیچی نگاه من خودم میکشم واس آرامش تو خودت نشکن جلوش دیگ نمیشکتم خودمو😔😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد تو زندگیتون تو منی و حسابگری میکنه کاش درست بشه حالا یه سوال خواهر برادری هم همینجورین خیلی تو ...

گفتم ک همشون اینجورن ولی آدم ب ادم و درجشون فرق داره جاریم یبار شنیدم دعوا میکرد با برادرشوهرم گف از یخچال خبر داری پر کردم؟از کلاسای بچت چی ؟اون چی جواب داد گف خب نبرش کلاس زبان خودمون یاد بدیم تو خونه عین همن فقط درجه هاش ن

خدایا خودت کمکم کن میدونم همه مشکل دارن ولی این مشکل من باعث تمامی مشکلا شدن تو زندگیم. برین تحقیق کنین آدم خسیس همه چیو دریغ میکنه از زنش.جتی روابط عاطفی.😔

نگید پول مهم نیس شوهری ک واس زن ارزش قائل نباشه پول خرج نکنه شوهرش از چشم زنش بدجور میوفته و این میشه شروع مشکلات بی پایان

همه همین میگن ولی آخه خسیس روشه خسیسدقم میده منو اگ پول نداشته باشم.همش وام برداشته از پولش قشنگ ۲۰ ...

بگو مامانت واست جمع کنه 

بعد هم شوهرت نقطه ضعف داره از همون استفاده کن راحت تو مشتت میگیری 

ببین واسه یک تومنی که بهت میده چقدر به خودش افتخار میکنه تو هم ازش خیلی تشکر کن 

بعد مثلا شوهر دوستت خسیسه ازش بد بگو در عوض از شوهر خودت تعریف کن 

راحت وا میده مطمئن باش من شوهرمو همینجوری آدمش کردم اونقدر الکی تعریف کردم فک میکرد داره شق القمر میکنه 

بگو مامانت واست جمع کنه بعد هم شوهرت نقطه ضعف داره از همون استفاده کن راحت تو مشتت میگیری ببین واسه ...

اخه از خودم حالم بهم میخوره اگ تعریف کنم اون چندرغاز شاید تو عاشق شوهرتی ولی من دیگ نیستم شاید اگ عاشقش بودم ادا درمی‌آوریم دیگ کم آوردم من ببین چقد کم آوردیم مامانم ۵۰۰ وام برمیداره خودش ب چ روز ی افتاده ولی فکر تامین منه😔من ته خطم

اخه از خودم حالم بهم میخوره اگ تعریف کنم اون چندرغاز شاید تو عاشق شوهرتی ولی من دیگ نیستم شاید اگ عا ...

من و عشق نه عزیزم به خاطر بچه موندم 

اینم اولا خیلی خسیس بود اما کم کم واداد 

مجبوری الکی تعریف کن تا عادت کنه خرج کنه 

اون 500 که مامانت وام گرفته اینجوری روز به روز بی ارزش میشه سعی کن کاری بکنیکه ارزش پولت حفظ بشه 

با پولایی که تو بانک داری بتونی یه خونه ی کوچیک بگیری خوبه

خیلی پرروعه واس همین قطع امید کردم ازش هم من هم پدر مادرم تو روی اونا میگ ندارم برین شکایت کنین.من آ ...

دیگه شوهرت دلش خوشه اگه کار ب شکایت خدای نکرده طلاق برسه خودش کارمند دادگستریه و ریز ب ریز قانونا از حفظ 

نه گوشت و مرغ و مایحتاج اصلی رو خودش می‌خره ولی اگ بگم پفک میگ ماهی یبار مثلا یا ضرر داره در حالی ک ...

درخسیس بودنش ک هیچ شکی نیست نمیدونم اول ازدواجتم همین بود یارفته رفته بخاطرلطف های مامانت پررو شده ولی همینکه مایحتاجم میخره باز بهتره من ترسیدم فک کردم حتی اوناهم باخودته شماهم باپسرتون هرچی دلتون میخاد بخرین برین ولی واسه اون نخرید یااونو نبرید یکمم شما کاری کنین بهش بربخوره