2777
2789

تجربه کوتاهی داشتم و زود بهبود پیدا کرد.

اولین نکته اینه ک حتما ب روانشناس مراجعه کنید. گاهی با مشاوره بهتر میشی اما گاهی دارو لازمه.

عوارض خاصی نداره برای بچه چون داره ها با توجه ب شرایط شیردهی تجویز میشه.

و مسلما ضرر مادر افسرده و پریشان هزار برابر بیشتر از دوتا دونه قرص هست.

از اونجایی ک چالش ها با بچه از وقتی غذا خوردن و حرکت کردنش شروع میشه بیشتر میشن باید زودتر حالتون خوب بشه.

و یادت باشه افسردگی معنیش این نیست مادر بدی هستی. مسلما تو فوق العاده هستی ولی نیاز ب کمک بیشتری داری.

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه کوتاهی داشتم و زود بهبود پیدا کرد.اولین نکته اینه ک حتما ب روانشناس مراجعه کنید. گاهی با مشاور ...

ممنون عزیزم 

از دارو میترسم میگم وابسته میشم چمیدونم از این چیزا 

من خودم الان باردارم و از دیروز زیر نظر رولنپزشک دارو شروع کردم اصلا به خودت فشار نده بهترین روزایه ...

عزیزم تو بارداری ضرر نداره نه ؟ کلا راجب این داروها بد شنیدم میگن وابسته میشی و دیگ بدون دارو نمیتونی و...منم میترسم .دکتر به من آسنترا ۱۰۰ داده گفت تو شیردهی هم منعی نداره ولی من بازم...

ممنون عزیزم از دارو میترسم میگم وابسته میشم چمیدونم از این چیزا

مگه دارو ترس داره؟؟

میدونی افسرده بودن تو چقد برای بچه ضرر داره؟

اگه خسته باشی و نتونی صدتو واسش بزاری؟

اگه با حالت افسردگی باهش رفتار بدی داشته باشی و تا اخر عمرش اونا یادش بمونه؟

دوز دارو رو روان پزشک تعیین میکنه. کم و متناوب و با بهبود شرایط دوباره ب تدریج کم و قطع میکنه.

مگه ما دور از جون دیابت بگیریم از انسولین زدن میترسیم؟

داروی هر بیماری متفاوته. و باید یک پزشک حاذق پیدا کنید و تا پایان درمان بهش اعتماد داشته باشید.

البته چ بسا ک با چند جلسه مشاوره هم مشکل رفع بشه. مهم اینه ک زودتر اقدام کنید

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون
عزیزم تو بارداری ضرر نداره نه ؟ کلا راجب این داروها بد شنیدم میگن وابسته میشی و دیگ بدون دارو نمیتون ...

بابا ول کن تروخدا من ۳سال بود میخوردم وابسته بشیم چه اتفتقی میافته ؟ وقتی حالت خوب میسه اصلا تا اخر عمر بخور

برا من ۲سال گفته بود باید بخوری چون ریشه یابی کردیم از نوجوانی من افسردگی زمینه اش رو داشتم و تو بارداری دومم یهو اومده بود بیرون قرار بود دوسال مصرف کنم ولی انقدر اتفاقای بد تو زندگیم افتاد که نه تنها نشد قطع کنم که دوزشم بالاتر وسطا بردیم اگر اون داروها نبودن شاید بلایی سر خودم میاوردم تو این چند سال پر چالش اخیر زندگیم

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
مگه دارو ترس داره؟؟میدونی افسرده بودن تو چقد برای بچه ضرر داره؟اگه خسته باشی و نتونی صدتو واسش بزاری ...

اره اسم دارو های روانپزشکی بد در رفته همه انگار میترسن ازش ...شایدم چون علم ندارن یا ...

اره اسم دارو های روانپزشکی بد در رفته همه انگار میترسن ازش ...شایدم چون علم ندارن یا ...

ریشه ترس جهله.

شما نیاز نیست به کسی بگی دارو میخوری ک بقیه چیزی بگن.

خودت بدونی کافیه.

اسنترا خیلی کم عارضه و ضعیفه نگران نباش.

ی زمانی قدیمیا میگفتن قرص های مکمل هم توی بارداری ضرر داره. اما الان همه میدونیم ک لازم و ضروریه.

قرص ارامبخش هم همینطوره

ریشه ترس جهله.شما نیاز نیست به کسی بگی دارو میخوری ک بقیه چیزی بگن.خودت بدونی کافیه.اسنترا خیلی کم ع ...

میدونین مثلا ی خانومی بعد زایمان افسرد‌گی گرفته بود نزدیک به دو سال اینا .میگفت نمیتونم بکارام برسم و ..داروها اثری ندارن روم . 

من اینقدر ترسیدم. یا اونایی ک مغزشونو شوک میدن وااای من ترسیدم . شما خیلی خوب صحبت می‌کنید..

میدونین مثلا ی خانومی بعد زایمان افسرد‌گی گرفته بود نزدیک به دو سال اینا .میگفت نمیتونم بکارام برسم ...

سرماخوردگی ساده رو هم اگه اول ک هنوز تازه گرفتی درمان کنی با چندتا قرص درمان میشی اما بمونه و کهنه بشه میشه ذات الریه و درمانش سخته. واسه شما هم همونه. نگران نباش ی هفته ک قرص بخوری بعد متوجه میشی زندگی چقد شیرینه و خودتو ازش محروم کردی.

اون شوک مغزی درمان بیماری های پیشرفته روانه ک خیلی هم مرسوم نیست. افسردگی بعد زایمان ی مشکل کوچیک و ضعیفه ک زود درمان میشه. باید از خودت مراقبت کنی تا بتونی ی مامان عالی باشی عزیزم

سرماخوردگی ساده رو هم اگه اول ک هنوز تازه گرفتی درمان کنی با چندتا قرص درمان میشی اما بمونه و کهنه ب ...

ذهنمو پر از چرت و پرت کردن ...حس میکنم اگ این چیزای ک تو ذهنم جا دادن بره حالم خوب میشه . اینقدر چرت و پرت گفتن ک یکی دوتا نیس . دارو ک میخوریم باید در کنارش به خودمون کمک کنیم درسته ؟ من دوبار اینجا مشاوره رفتم تو شهر خودمون چرت و پرت میگفتن اصلا انگار دانش نداشتن یکیش میگفت اگ قرص نخوری تا آخر عمرت دیگ مجبوری بخوری و این ذهن منو بیشتر درگیر کرد و ترسیدم به خدا قسم شما خیلی قشنگ صحبت میکنین 

ذهنمو پر از چرت و پرت کردن ...حس میکنم اگ این چیزای ک تو ذهنم جا دادن بره حالم خوب میشه . اینقدر چرت ...

خداروشکر ک حرفای من ارومت میکنه. منم اگه چیزی میگم ب خاطر اینه ک درموردش مطالعه میکنم. داروتو بخور در کنارش کارهای لذت بخش هم انجام بده صبحا موزیک شاد بزار و یکم نرمش کن با برقص. غذاهایی ک خودت دوست داری بپز. با نی نی بازی کن. ان شاالله زودی حالت عالی میشه و بعد ب تدریج قرص رو هم قطع میکنی.

خداروشکر ک حرفای من ارومت میکنه. منم اگه چیزی میگم ب خاطر اینه ک درموردش مطالعه میکنم. داروتو بخور د ...

انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده گلم . ممنونم . اره باید خودمو با افسردگی های دیگران مقایسه نکنم و هی تو سر خودم فکر چرت نیارم .دکتر بهم گفت تلقین نکن گفت بیماری های دیگرانو به خودت نچسبون دنیا پر از بیماریه .گفت یه خانوم اومده بود برا افسردگی بعد زایمان دارو بگیره از اونایی ک زیاد سواد ندارن و اینا .میگفت گفته دکتر قرص بنویس آمپول هم اگ لازمه بنویس 😅 . من حس میکنم ريشش برای من همین چرت و پرتای دیگرانه ک تو ذهنم جا دادم و هی دارن اذیتم میکنن .امیدوارم زود درست شه. من با خودم میگم هر چیزی درمان داره فقط مرگه ک درمان نداره ک اونم دس خداست . میگم خودتو اذیت نکن و نترس . پس اونایی ک خدای نکرده عزیز از دست میدن چی ؟ اونا هم خودشونو قوی کردن و به زندگی برگشتن تو ک زایمان کردی و تازه اول راهی .کاش یه روانشناس حاذق بود و میشناختمش و باهاش صحبت می‌کردم . وگرنه من مادرم اینا بچه آوردن ۵ تا قشنگم زندگی کردن این جور نبوده ک .