2777
2789
عنوان

چه ماشینی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 60 پست
اون ماشین چینایی که گفتی پرخرج و بد فروشه قطعاتشم نیست ۲۰۶ بهتره یا کوییک مدل بالا

اره خونوادمم بخاطر همین مخالفن 

از یه طرف آخه میگن ۲۰۶ و کوئیک هم هر هفته باید ببریشون تعمیرگاه از بس فرسودگی دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳ ساله کوئیک دارم ،تابستون یه سمند صفر خریدم ،دیدم با کوییکم راحت ترم اونو فروختم  برای تو شهر ماشین خوب و جمع و جوریه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
واقعا؟💔آره میخوام کارکرده بخرم نمیدونم واقعا دو دل شدم

اره من خودم ام وی ام خریدم الان می‌خوام عوضش کنم با کوچیکترین مشکل مجبورم ۶۰ میلیون خرجش کنم، الانم تو تعمیرگاست ۲۰۰ میلیون خرج برداشته، میخوای بخری لطفا دقت کن کارکرده داغون نندازن بهت مثل من شی

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

درامد بالاست؟من پژو پارس یا ۴۰۵ slx تنها ماشینی بعد از ماشین خارجی بهم سواری نرم داده اسن دو تا بوده ...

جدی میگی؟

یعنی اینقد چینی بده؟

آخه پولم به پارس نمیرسه

یعنی بین ۲۰۶ و این چینیا ۲۰۶ بهتره؟

نمیدونم ولا از یه طرف بحث قطعات و تعمیرشونه از یه طرف ظاهر و بقیه چیزاشون

اره قطعاتش خیلییییی گرونه، البته لیفان و نمی‌دونم لیفان چینیه؟؟ ام وی ام چینیه که خیلی خرجش بالاست، ولی اگه زیادکارکرده نباشه خوب کار میکنه، منم که اینو خریدم ظاهرشو خیلی خوشگل کرده بودن ولی نگو داخلش داغون بوده 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

یه سوال پرشیا همون ۴۰۵عه؟

پارس  اوایل سال ۸۰ که اومده بود اسمش پژو پرشیا بود 

ولی جدا یک بار فقط برو یک slx کم کار تمیز سوار شو ببین مقایسع اش کن 

ببین من خودم به خاطر سرمایه گذاری  ۲۰۷  صفر دارم. ذره ای باحاش حال نمیکنم  نه سواری داره نه کیفیت همیسه استرس دارم ترمز میگیرم ماشین سر میخوره

پارس اوایل سال ۸۰ که اومده بود اسمش پژو پرشیا بود ولی جدا یک بار فقط برو یک slx کم کار تمیز سوار شو ...

من ام وی ام دارم الان تعمیرگاهه خیلی خرج برداشته از روزی که خریدیم ۱ ماه بیشتر نتونستم سوارش شم انقدر مشکل داشته، الان شوهرم گیر داده پرشیا بگیریم. خوبه واقعا؟؟ 

با این هزینه جز ماشین های داخلی پیشنهاد نمیشه ،

پیشنهاد خودم اینه که یه پراید تا رنج ۲۰۰ تومان بخری بقیه پولتم بزار تو جیبت پولتو جمع کن به وقتش یه ماشین شاسی بلند خوب میخری انشالله

من ام وی ام دارم الان تعمیرگاهه خیلی خرج برداشته از روزی که خریدیم ۱ ماه بیشتر نتونستم سوارش شم انقد ...

پرشیا موتور tu5 عالیع برای خانواده

موتور معمولی خرجش بالاس باید ماشین باز باشی چون به خرجش میارزه