2777
2789
عنوان

چه ماشینی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 60 پست
من ۳ ساله کوئیک دارم ،تابستون یه سمند صفر خریدم ،دیدم با کوییکم راحت ترم اونو فروختم برای تو شهر ما ...

سمند چطور بود؟

سمند ماشین جا دار و محکمیه ولی تو شهر چون یکم بزرگه سخته رانندگی کردن باهاش 

کوئیک چون جمع و جوره خیلی بهتره واسه تو شهر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سمند چطور بود؟سمند ماشین جا دار و محکمیه ولی تو شهر چون یکم بزرگه سخته رانندگی کردن باهاش کوئیک چون ...

سمند نه

ببین موتور فقط tu5  خوبه 

این موتور روی ۴۰۵slx و پارس tu5  هست 

رانا و ۲۰۶ و تارا هست که معایب خودشونو دارند 

روی ساینا فکر نکردی؟

اره قطعاتش خیلییییی گرونه، البته لیفان و نمی‌دونم لیفان چینیه؟؟ ام وی ام چینیه که خیلی خرجش بالاست، ...

اره لیفان هم چینی

لیفان هم ظاهرش قشنگه ولی میگن چینی خیلی خرج داره

آدم نمیدونه بخاطر ظاهرش بخرم یا بخاطر قطعاتش نخره

سمند چطور بود؟سمند ماشین جا دار و محکمیه ولی تو شهر چون یکم بزرگه سخته رانندگی کردن باهاش کوئیک چون ...

سمند ماشین خوبیه رانندگی باهاشم سخت نیست یه هفته بشینی اوکی میشی ، اما من میخواستم باهاش تا سر کار برم و بیام ماشین خانوادگیمون نبود ، همین کوئیک بس بود و اینکه کوئیک خیلی خوش دسته 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
۲۰۷؟۲۰۷ خیلی خوبه کهعاشقشم😂😍فک نمیکردم اینقد بد باشه

خوشگلیو فراموش کن 

راحتی 

سواری نرم 

ترمز قوی 

اینا رو مد نظر قرار بده  فقط یک بار برو ۴۰۵slx سوار شو  میفهمی چرا دوسش دارند 

با این هزینه جز ماشین های داخلی پیشنهاد نمیشه ،پیشنهاد خودم اینه که یه پراید تا رنج ۲۰۰ تومان بخری ب ...

تا چند سال دیگه با این پول همین پرایدم نمیشه خرید

تا قیمتا همینن یه وسیله ای بذارم زیر پام آدم از قیمتا فردا هم خبر نداره

جدی میگییی؟یاخدااااصلا نمیصرفه که💔💔

اره به خدا انقدر ذوقشو داشتم ۱ ماه بیشتر نتونستم سوارش شم انقدر هر روز مشکل پیش میومد تاپیکم زدم بردم گذاشتم اول گفتن ۳۰ بعدش ماشینو باز کردن گفتن ۵۰ اون تموم شد اومد هنوز ۱ ماه نشده دوبار مشکل پیش اومد ۲۰۰ میلیون هزینه برداشت شوهرمم الان گیر داده که پرشیا بگیریم نمی‌خوام اینو

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️