2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

93 بازدید | 14 پست

برا خودم متاسفم اما فقط به مرگ فکر میکنم

خونه بابام که بودم خدا نیاره اون روزا رو بابام به معنی واقعی بچگی و نوجوونیمو سوزوند 

به خاطر علاقه ش به زندگی سگی باوجودیکه پول داشت اما واقعا نذاشت لذتی ببریم از بچگی و دوره ی نوجوونی

بدبختانه خدا دعاهامو نشنید شوهرمم واقعا یه بی عرضه ی تمام عیاره و در سایه ی زندگی باهاش جوونیمم دود هوا شد

زندگی خیلی به کامم تلخه آینده ای پیش روم نمیبینم

وقتی نگاه اطرافم میکنم دوستام دخترای فامیل خونه میخرن زندگی های شیرین و قشنگی دارن برا بچه هاشون تولد میگیرن برا خودشون مسافرت میرن 

من اما... دلم برا خودم وبچه هام میسوزه

شوهرم برا بچه کفش نمیخره داره میگرده کفش ذرزون پیدا کنه ولی اون روز کفشاشو پستچی اورد دو تومن داده بود برای بااااار چندم کفش کوهنوردی خریده بود

دیگه نمیکشم

بریدم

کاش من و پسرم با هم بمیریم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهی بمیرم نمیشه خودت بری سرکار عزیزم ؟

تو خونه سفارش آشپزی قبول میکنم

خدا میدونه با دو تا بچه و کار خونه و غذا و یه شوهری که منو به کلفتی گرفته کمر و بدنم داغون شده

اما مشتریم کمه درآمدم ضعیفه

ناامید نشو اصلا خدا برات میسازه مطمئن باش

مگر ازین مرد جدا بشم

خیلی از لحاظ عاطفی هم کم میذاره

وگرنه چه معحزه ای قراره رخ بده!

ده ساله ازدواج کردیم عین خیالشم نیس مستاحریم

یعنی واسه خودش میخره واسه بچه نمیخره

برا خودش هیچی کم نمیذاره

به من و بچه ها میرسه نمیخره

کفش کوهنوردی جدید خرید بااینکه یه خوبشو داشت برا بچه یه کفش یه تومنی هم نخرید میگه میگردم ۵۰۰_۶۰۰تومتی پیدا میکنم

مگر ازین مرد جدا بشمخیلی از لحاظ عاطفی هم کم میذارهوگرنه چه معحزه ای قراره رخ بده!ده ساله ازدواج کرد ...

چی بگم والا 

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.