2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6014 بازدید | 674 پست

امام زمان علیه السلام که بیان بدبختیها تموم میشه

بیماری ، فقر ، غمها ، مشکلات ...

چرا به خودمون رحم نمی‌کنیم؟

چرا دعا نمی‌کنیم؟

چرا از خدا فرج آقارو نمی‌خواهیم؟

👈 اینهمه دنبال این و اون  دویدیم،چی گیرمون اومده؟ بچه ها از دست رفتن ، بیگانه شدن با خوبیها ، بعضی از زنهامون بی حیا شدن، بعضی مردهامون بی غیرت شدن ،گرونی ،فقر،نا امیدی، اوضاعِ خراب اقتصادی...

به کجا رسیدیم؟غیر از غم و اندوه!!

الان توی کدوم خونه ،غم وغصه نیست؟

اینها همش عذابه ...

عذاب بخاطر بی تفاوتی شیعه به امام زمانش،

امام زمانمون زندانی اعمال منو و شما شدن ،

با نخواستنمون در زندان غیبت به سر میبرند.

دعا رو که دیگه از دستمون برمیاد ، دعا کنیم برای فرجشون

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@ایراندخت55‍ به نیت شما🌱اللهم صلّ علی فاطمة و أبیها و بعلها و بنیها، و السرّ المستودع فیها، بعدد ما ...

ممنون عزیزم ان شاءالله دعای خیر خانم فاطمه زهرا بدرقه زندگیتون باشه 🤲

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

يا فاطِمَةُ الزَّهْراءُ، يَا بِنْتَ مُحَمَّدٍ، يَا قُرَّةَ عَيْنِ الرَّسُولِ، يَا سَيِّدَتَنا وَمَوْلاتَنا إِنَّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكِ إِلَى اللّٰهِ وَقَدَّمْناكِ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا، يَا وَجِيهَةً عِنْدَ اللّٰهِ اشْفَعِي لَنا عِنْدَ اللّٰهِ؛

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک🌱

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک🌱

من دوست داشتم معنای صفت بتول حصرت فاطمه رو بدونم

---

🌸 توضیح کامل درباره معنای «بتول»
- ریشه لغوی: واژه «بَتْل» در عربی به معنای بریدن و جدا کردن است. بنابراین «بتول» یعنی کسی که از غیر خدا بریده و به طور کامل به او پیوسته است.  
- پاکی جسمی: در روایات آمده است که حضرت فاطمه (س) به دلیل طهارت خاص، از حیض و نفاس پاک بودند. پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «فاطمه بتول نامیده شد زیرا از حیض و نفاس پاک است.»  
- پاکی روحی: بتول بودن همچنین به معنای بریدن از دنیا و توجه کامل به خداست؛ یعنی حضرت زهرا (س) تمام قلب و وجودشان را متوجه خدا کرده بودند.  
- شباهت با حضرت مریم (س): لقب «بتول» برای حضرت مریم نیز به کار رفته است، زیرا ایشان نیز از مردان و تعلقات دنیوی بریده و سراسر وجودشان وقف خدا بود.  
- لقب همسر: به همین دلیل امیرالمؤمنین علی (ع) نیز «زوج البتول» نامیده شده‌اند، یعنی همسر بانوی بتول.  

«بتول» صفتی است که نشان‌دهنده عصمت، طهارت، بریدگی از دنیا و توجه کامل به خداوند در وجود حضرت فاطمه (س) است. این لقب جایگاه ویژه ایشان را در میان زنان و حتی در میان اولیای الهی آشکار می‌سازد.  

🌸 القاب حضرت زهرا (س) و معنای آن‌ها

- زهرا: به معنای درخشنده و نورانی؛ چون چهره ایشان از نور الهی می‌درخشید.  

- بتول: یعنی بریده از هر آلودگی و توجه کامل به خدا؛ پاکی جسمی و روحی.  

- صدیقه: یعنی بسیار راستگو و کسی که جز حق نمی‌گوید.  

- طاهره: یعنی پاکیزه از هر پلیدی و گناه.  

- راضیه: یعنی کسی که به رضای خداوند خشنود است.  

- مرضیه: یعنی کسی که خداوند از او راضی است.  

- محدثه: یعنی کسی که فرشتگان با او سخن می‌گویند.  

- زکیه: یعنی پاک و رشد یافته در طهارت.  

- مبارکه: یعنی سرچشمه خیر و برکت.  

- سیدة نساء العالمین: یعنی سرور زنان جهان.  

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕