2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6097 بازدید | 674 پست

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  💚   

🌸 داستان لقب «بتول» برای حضرت زهرا (س)

در روایات آمده است که پیامبر اکرم (ص) فرمودند:  

«إنَّ ابنتی فاطمةَ سَیِّدةُ نساءِ العالمین، وإنَّها لَم تَحِض ولَم تَنفَس، وإنَّها بَتول»  

یعنی: دخترم فاطمه سرور زنان جهان است؛ او هرگز دچار حیض و نفاس نشد و او «بتول» است.  

این روایت نشان می‌دهد که لقب «بتول» به دلیل طهارت جسمی و روحی حضرت زهرا (س) به ایشان داده شد؛ یعنی بانویی که از هر آلودگی بریده و سراسر وجودش نور و پاکی است.  

-

✨ معنای لقب «صدیقه»

- «صدیقه» یعنی بسیار راستگو؛ کسی که جز حق نمی‌گوید و در گفتار و کردار کاملاً صادق است.  

- این لقب نشان‌دهنده‌ی مقام عصمت حضرت زهرا (س) است؛ یعنی ایشان نه تنها در سخن، بلکه در عمل و نیت نیز جز حقیقت و رضای خدا چیزی نداشتند.  

- در قرآن کریم، لقب «صدیق» برای پیامبران و اولیای الهی آمده است؛ حضرت زهرا (س) نیز در همین مرتبه قرار دارند.  

---

📖 روایت

امام صادق (ع) فرمودند:  

«إنّما سُمِّیَت فاطِمَةُ صِدّیقَةً لأنّهُ لَم یَکُن فیها کَذِب»  

یعنی: فاطمه صدیقه نامیده شد زیرا هیچ‌گونه دروغی در او نبود.  

---

✨ پس لقب «صدیقه» نشان‌دهنده‌ی راستگویی مطلق، عصمت و هماهنگی کامل گفتار و کردار حضرت زهرا (س) است.  

✨ معنای لقب «طاهره»

- «طاهره» یعنی پاکیزه و منزه از هر آلودگی و گناه.  

- این لقب نشان‌دهنده‌ی مقام عصمت حضرت زهرا (س) است؛ یعنی ایشان هیچ‌گاه آلوده به گناه، خطا یا ناپاکی‌های ظاهری و باطنی نشدند.  

- در قرآن کریم آیه‌ی تطهیر (آیه 33 سوره احزاب) درباره اهل‌بیت (ع) نازل شد که می‌فرماید:  

«إِنَّما یُریدُ اللّهُ لِیُذهِبَ عَنكُمُ الرِّجسَ أهلَ البَیتِ وَیُطَهِّرَكُم تَطهیراً»  

یعنی: خداوند می‌خواهد هر پلیدی را از شما اهل‌بیت دور کند و شما را پاک و مطهر سازد.  

---

📖 روایت

امام صادق (ع) فرمودند:  

«سُمِّیَت فاطِمَةُ طاهِرَةً لأنّها کانَت مُطهَّرَةً مِنَ الدَّنس»  

یعنی: فاطمه طاهره نامیده شد زیرا از هر آلودگی پاک و مطهر بود.  

---

✨ پس لقب «طاهره» نشان‌دهنده‌ی پاکی مطلق، عصمت و طهارت الهی حضرت زهرا (س) است.  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز