2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6097 بازدید | 674 پست

..﷽..

اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً

#امام_زمان‍ 

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج‍ 

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

جالبه که این سبک تاپیک‌ها تماااام نظرات مثل همدیگه‌اس و در راستای خود موضوع تاپیک:)

یه نظر نامربوط پیدا نمیشه:)

ای نرهای چسونه واویلای سایت، که هنوز که هنوزه دارین دنبال پدرتون میگردین..پدر من اونقدرها هم بنده نواز نبوده که مادر شما رو....ولی باشه:)اگر بی پدری داره فشار میاره بهتون، منم جای خواهر شما:)چون من مامان زیاد دارم:)پس داداشی، انقدر درخواست نده😘

الحمدالله رب العالمین. به نیت شما اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مرسی خوشگلم

منم براتون صلوات میفرستم🫶

ای نرهای چسونه واویلای سایت، که هنوز که هنوزه دارین دنبال پدرتون میگردین..پدر من اونقدرها هم بنده نواز نبوده که مادر شما رو....ولی باشه:)اگر بی پدری داره فشار میاره بهتون، منم جای خواهر شما:)چون من مامان زیاد دارم:)پس داداشی، انقدر درخواست نده😘

☘️اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»☘️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم💚💞اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

🌸                       

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

☘️اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»☘️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم💚💞اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

🌸                       

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز