2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6141 بازدید | 674 پست

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  💚   

🌸 داستان لقب «بتول» برای حضرت زهرا (س)

در روایات آمده است که پیامبر اکرم (ص) فرمودند:  

«إنَّ ابنتی فاطمةَ سَیِّدةُ نساءِ العالمین، وإنَّها لَم تَحِض ولَم تَنفَس، وإنَّها بَتول»  

یعنی: دخترم فاطمه سرور زنان جهان است؛ او هرگز دچار حیض و نفاس نشد و او «بتول» است.  

این روایت نشان می‌دهد که لقب «بتول» به دلیل طهارت جسمی و روحی حضرت زهرا (س) به ایشان داده شد؛ یعنی بانویی که از هر آلودگی بریده و سراسر وجودش نور و پاکی است.  

-

✨ معنای لقب «صدیقه»

- «صدیقه» یعنی بسیار راستگو؛ کسی که جز حق نمی‌گوید و در گفتار و کردار کاملاً صادق است.  

- این لقب نشان‌دهنده‌ی مقام عصمت حضرت زهرا (س) است؛ یعنی ایشان نه تنها در سخن، بلکه در عمل و نیت نیز جز حقیقت و رضای خدا چیزی نداشتند.  

- در قرآن کریم، لقب «صدیق» برای پیامبران و اولیای الهی آمده است؛ حضرت زهرا (س) نیز در همین مرتبه قرار دارند.  

---

📖 روایت

امام صادق (ع) فرمودند:  

«إنّما سُمِّیَت فاطِمَةُ صِدّیقَةً لأنّهُ لَم یَکُن فیها کَذِب»  

یعنی: فاطمه صدیقه نامیده شد زیرا هیچ‌گونه دروغی در او نبود.  

---

✨ پس لقب «صدیقه» نشان‌دهنده‌ی راستگویی مطلق، عصمت و هماهنگی کامل گفتار و کردار حضرت زهرا (س) است.  

✨ معنای لقب «طاهره»

- «طاهره» یعنی پاکیزه و منزه از هر آلودگی و گناه.  

- این لقب نشان‌دهنده‌ی مقام عصمت حضرت زهرا (س) است؛ یعنی ایشان هیچ‌گاه آلوده به گناه، خطا یا ناپاکی‌های ظاهری و باطنی نشدند.  

- در قرآن کریم آیه‌ی تطهیر (آیه 33 سوره احزاب) درباره اهل‌بیت (ع) نازل شد که می‌فرماید:  

«إِنَّما یُریدُ اللّهُ لِیُذهِبَ عَنكُمُ الرِّجسَ أهلَ البَیتِ وَیُطَهِّرَكُم تَطهیراً»  

یعنی: خداوند می‌خواهد هر پلیدی را از شما اهل‌بیت دور کند و شما را پاک و مطهر سازد.  

---

📖 روایت

امام صادق (ع) فرمودند:  

«سُمِّیَت فاطِمَةُ طاهِرَةً لأنّها کانَت مُطهَّرَةً مِنَ الدَّنس»  

یعنی: فاطمه طاهره نامیده شد زیرا از هر آلودگی پاک و مطهر بود.  

---

✨ پس لقب «طاهره» نشان‌دهنده‌ی پاکی مطلق، عصمت و طهارت الهی حضرت زهرا (س) است.