2777
2789
میفهمم خیلی‌ سخته 💔امیدوارم که خوب بشی و بتونی بهش غلبه کنی دارو بهت کمکی نمیکنه؟تا حالا دکترت رو ع ...

سلامت باشی 

دارو تا حدودی کمک کرده چرا 

بارها عوض کردم بله 

تو بچگی بیشتر مثلا یه بستنی کیمی میخریدم بزووووور بقیه رو مجبور میکردم شماعم باید مثل می بخرید یا خی ...

وای برای تو هم تو سن کم شروع شده؟

من تمام مشکلات روحی و روانیم از ۱۲ سالگی شروع شد 

یعنی ممکنه قبلش هم باشه ولی بعد از این سن شدید شد و همینطور ادامه پیدا کرد 

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من روان شناسم برو روانپزشک دارو مصرف کن درمانش زمانبره اما بهتر میشی

بچه ای که همه وقتیع رو بپشو نصور میکنه چشه ؟

مثلا کیگم من فردا میام دمبالت از مدرسه میارکت ( همیشه یکی از فامیلامون میاوردش ) 

بعد میگه اگه اون فاکیلمون دستمو به زور کشید با خودش برد چی؟

فیلم ترسناک هم  نمیبینه

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
سلامت باشی دارو تا حدودی کمک کرده چرا بارها عوض کردم بله

با تک تک سلول هام میفهمم چقدر برات عذاب آور هست 

با تمام وجودم میخوام که حالت خوب بشه 💚

وای برای تو هم تو سن کم شروع شده؟من تمام مشکلات روحی و روانیم از ۱۲ سالگی شروع شد یعنی ممکنه قبلش هم ...

تو سن ۱۳ سالگی یه ترسی وارد بدنم شد دیگه نمیدونم چقدر تاثیر داشته 

تا چند سال اون ترسه نمیذاشت بخوابم و تن و بدنم میلرزید 

عزیزم یه سوال ارتباطت با خدا چجوریه؟ نماز میخونی؟

کاری به بحث اعتقادی ندارم قصدش هم ندارم به هیچ وجه 

ولی من خودم دوره ای داشتم که زدم تو راه این چیزا 

و به عنوان کسی که وسواس رو شدید تجربه کرده باید بگم تو اون حالت اینا نه تنها کمکی نمیکنه بلکه عذابش میده 

چون فقط داره با خودش سر و کله میزنه که اون لحظه جلوی افکارش رو بگیره مثلاً موقع نماز خوندن و تهش آدم روانی میشه 

تو نماز وسواس گرفتم حتی قرآن گذاشتم کنار چندین ساله

وای... 

ببین من به عنوان شاگرد اول کلاس کسی که سالها معدلش بالای 18 بود( با وجود مشکلات خونوادگی و مالی شدید) از درسم دست کشیدم 💔

یکی از دلایلش همین وسواس بود💔

ب گذشته ام ک نگاه میکنم میبینم اگ وسواس نداشتم و کمال‌گرا نبودم همونطوری دست پا شکسته ادامه داده بودم ب یه جایی می‌رسیدم البته الانم دیر نشده ولی خب کلی میگم 

ب عواقب وسواس فکر کن و نذاااار بهت غلبه کنهههه 

نماز خیلیییی بهت کمک میکنه 

چرا؟ چون از بین برنده‌ی ترسه 

وقتی با خدا رابطه واقعی پیدا کنی و ایمان بیاری متوجه میشی هیچ چیزیییی ترس نداره هیچی 

آخرش مرگه خب بذار همین الان همه بیفتیم بمیریم 

آخرش میریم پیش خدا 

هرطور شده نماز بخون 

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟! گفت : کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است وآنها زمینه سازی کردند تا من بر مادرشان مسلط شوم! جنگ نرم به مراتب مرگبارتر از جنگ سخت است، چون در جنگ نرم دشمن با نقاب دوست تیشه به ریشه میزند رسانه قدرت این را دارد که ناجی را جلاد و جلاد را ناجی نشان دهد مردمی که از تاریخ درس عبرت نگیرند، سزاوارند که روی بی رحم تاریخ دوباره بر انان تکرار شود.

کاری به بحث اعتقادی ندارم قصدش هم ندارم به هیچ وجه ولی من خودم دوره ای داشتم که زدم تو راه این چیزا ...

منظور من وسواس نیست... 

ایشون نوع وسواسش اینه که ترس از دست دادن داره و خلاصه می‌ترسه از یه چیزی یا اتفاقی 

و یکی از راه های قوی برای از بین بردن ترس قوی کردن ایمان به خداست 

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟! گفت : کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است وآنها زمینه سازی کردند تا من بر مادرشان مسلط شوم! جنگ نرم به مراتب مرگبارتر از جنگ سخت است، چون در جنگ نرم دشمن با نقاب دوست تیشه به ریشه میزند رسانه قدرت این را دارد که ناجی را جلاد و جلاد را ناجی نشان دهد مردمی که از تاریخ درس عبرت نگیرند، سزاوارند که روی بی رحم تاریخ دوباره بر انان تکرار شود.

وای... ببین من به عنوان شاگرد اول کلاس کسی که سالها معدلش بالای 18 بود( با وجود مشکلات خونوادگی و ما ...

یه چیزی بهت میگن با اشک چشمام 

قلبم سرشار از خداست اما ذهنم هیچ بویی از خدا نبرده 💔

تو سن ۱۳ سالگی یه ترسی وارد بدنم شد دیگه نمیدونم چقدر تاثیر داشته تا چند سال اون ترسه نمیذاشت بخوابم ...

منم تو ۱۲ سالگی انگار بمبی بودم که یهو ترکیدم 

وسواس شدید اومد سراغم 

خیلی‌ خشمگین و خشن شده بودم 

جیغ میکشیدم 

جیغ

پنیک میشدم و اون موقع حتی نمی‌دونستم اسم اون حالتی که بهم دست میده چیه 

کاش همون موقع خانوادم پیگیر میشدن تا شدید تر نشه همه چی 

ولی نه تنها پیگیر نمیشدن بلکه تو اون حال تحقیرم میکردن 

بهم سرکوفت میزدن 

مثلاً پنیک میشدم و تقلا میکردم برای نفس کشیدن 

مسخرم میکردن میگفتن داری ادا در میاری 

یه چیزی بهت میگن با اشک چشمام قلبم سرشار از خداست اما ذهنم هیچ بویی از خدا نبرده 💔

تنها نیستی 

نصف بیشتر مردم همینن 

تحقیق کن.. مطالعه کن.. تا از قلبت ب ذهنتم راه پیدا کنه 

تو بچگی بیشتر مثلا یه بستنی کیمی میخریدم بزووووور بقیه رو مجبور میکردم شماعم باید مثل می بخرید یا خی ...

درخواست دوستی منو قبول کن لطفاً 🙏

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊