2777
2789
همه اینارو انجام دادم عزیزم طی این چند سال در حین انجام اینا استرس شدید میگیرم فکرم میگه اگر فلان کا ...

ای وای چقدر بد🥲🥲🥲ایشالله هرچی زودتر حالت خوب بشه مایه گروه داریم همه خانوم هستیم میتونی ب ما ملحق شی کل روز بچه هاهستن باهم حرف میزنیم مشغولیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیپنوتیزم امتحان کردی؟ چقدر این افکار روزانه داری؟ از اول اینطوری بودی؟ میفهممت کاملا بگردم برات اله ...

بله هیپنوتیزم شدم اصلا تاثیری نداشت 

هر ثانیه هر لحظه 

۸ ساله اینجوری شدم قبلا نبودم بها دادم به چیزای کوچیک این مصیبت سرم اومد 

فدات مرسی درک میکنی 

من یک سابقه طول و دراز تو وسواس دارم 

چه فکری 

چه شست و شو و تمیزی کثیفی

اما فکری خیلی شدییییید تر 

اول اینکه وسواس چیزی هست که باید باهاش مقابله کنی 

مثلاً من با اینکه خیلیییی سخت و عذاب آور بود به اون فکر تو مغزم میگفتم من این کار رو نمی کنم ببینم چه غلطی میتونی بکنی 

خیلی‌ وقت ها بعدش بر میگشتم و اون کار رو میکردم چون مقاومت سخت بود 

اما کم کم وضع بهتر شد 

و من الان چند وقته دارو میخورم 

دارو خیلییییی کمک میکنه 

انقدر وسواسم کم و کمتر شده که الان دیگه این فکرارو ندارم یا خیلییییی کمتر از قبل 

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

بله هیپنوتیزم شدم اصلا تاثیری نداشت هر ثانیه هر لحظه ۸ ساله اینجوری شدم قبلا نبودم بها دادم به چیزای ...

خب خداروشکر از اول اینطوری نبودی پس قابل درمانه مطمعن باش قابل درمانه به روزایی که این مشکل نبود فکر کن و یه انگیزه شه

هرکس ی میتونه شرایطی درک کنه چقدر سخته 

ولی من خودم مثل شما وسواس داشتم دارو خوردم و افکارم شمابه شما برای همین با عمق وجودم میفهممت این روزا گذروندم 

آرام بخش کاربردش چیز دیگه هست هیچ تأثیری رو درمان وسواس فکری نداره

میدونم عزیزم واس اینکه حداقل شبا راحت باشه گفتم 😢

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟! گفت : کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است وآنها زمینه سازی کردند تا من بر مادرشان مسلط شوم! جنگ نرم به مراتب مرگبارتر از جنگ سخت است، چون در جنگ نرم دشمن با نقاب دوست تیشه به ریشه میزند رسانه قدرت این را دارد که ناجی را جلاد و جلاد را ناجی نشان دهد مردمی که از تاریخ درس عبرت نگیرند، سزاوارند که روی بی رحم تاریخ دوباره بر انان تکرار شود.

من یک سابقه طول و دراز تو وسواس دارم چه فکری چه شست و شو و تمیزی کثیفیاما فکری خیلی شدییییید تر اول ...

خداروشکر عزیزم

وقتی فکرم تهدید میکنه فلان کارو نکنی اعضای خانوادت آتیش میگیرن چیکار باید کنم چجوری مقابله کنم 

از این ترسناک تر 

مرسی عذابی ک میکشم بخدا که هر روز منو میکشه

میفهمم عزیزم خودم تجربه کردم افکار من از شما وحشتناکتر بود 

ولی از دکتر پرسیدم خیلیا از ما بدتر بودن درمان شدن 

یه پزشک بهتر پیدا کن نیازه بازم پزشک عوض کن 

عزیزم این حرفو نزن شاید خوبی تورو میخواد

پدری که از بچگی منو تهدید به مرگ کرده و منو سگ خطاب کرده. می‌گفت بمیری یه سگ کمتر. کودکی همش فوبیا داشتم پدرم منو گذاشته لب باغچه داره سرم رو می‌بره یه آدم بداخلاق جلاد بددل .

میفهمم عزیزم خودم تجربه کردم افکار من از شما وحشتناکتر بود ولی از دکتر پرسیدم خیلیا از ما بدتر بودن ...

خواهشا افکارت اگر وحشتناک تر از این بوده بگو چی بوده

آخه ذهن من داعم میگه هیچی بدتر از این فکر تو نیست هیچی