2777
2789

سلام کسی تجربه نوروفیدبک داشته 

خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید. 

دوقلوهای من سه سال دارو خوردند و من نتیجه ای ندیدم برای همین متوقف کردم ، مشکل تربیتی دارند فحش میدهند، کار درمانی ، بازی درمانی می برم تا الان نتیجه ای نگرفتم 

متاسفانه بخاطر شیطنتشون سه تا مدرسه بردم پذیرش نکرده 

واقعا مستاصل شدم حالا رو آوردم به نورو فیدبک ، خوشحال میشم تجاربتون را به اشتراک بگذارید

سلام اول خدا صبرت بدهههه 

منم یکی ۱۲ ساله بیش فعال دارم 

نوروفیدبک نبر هییییچ تاثیری نداره ۲۰ جلسه بردم دریغ از ۱ درصد تغییر 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

من برای دخترم که 8 ساله هستش نوروفیدبک بردم بابت توجه و تمرکز و تا 20 درصد نتیجه گرفتم - چیزی که من توی این طول درمان متوجه شدم اینکه درمان روی هر فرد متفاوته ممکنه تاثیرگذار باشه ممکن هم هست تاثیری نداشته باشه، ولی خب خوبی نوروفیدبک اینکه ضرر نداره و من چون نمیخواستم دارو مصرف کنه دخترم گفتم اول این راه درمانی رو پیش ببرم ببینم پی میشه و خب خیالمم اینجوری راحت شد و الان تو مدرسه توجه میکنه به حرف های معلم و خب تو تکالیفشم تاثیرگذار بوده
من مرکز سلامت ذهن وصال بردم و کلینیک مرتب و بانظمی بود و خیلی راضی بودم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای کاش روانپزشک خوب پیدا کنی . سه سال دارو رو همش پیش یکی بردی. 🥲

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

واقعا بهت خسته نباشید میگم مرسی مامان خوبی هستی ایشالا پیدا بشه بهترین درمان 🩵

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

اگر تهران هستی برو پیش دکتر فهیه سعید تو پیروزی . دکتر منه و واقعا ناجی. 

من برای دخترم که 8 ساله هستش نوروفیدبک بردم بابت توجه و تمرکز و تا 20 درصد نتیجه گرفتم - چیزی که من ...

سلام دوست عزیز ، برای پسر من هم برای اضطراب و وسواس فکری نورو فیدبک نوشتن امروز جلسه اوله، شما نوشتید ۲۰ درصد بهتر شده و نتیجه گرفتید؟ از کجا متوجه شدید دخترتون بهتر شده؟ بهش دارو هم داده دکتر ؟  چند جلسه بردید که ۲۰ درصد نتیجه داشته؟

سلام دوست عزیز ، برای پسر من هم برای اضطراب و وسواس فکری نورو فیدبک نوشتن امروز جلسه اوله، شما نوشتی ...

سلام مجدد
من خودم که طی روند درمانی فیدبکی که از دخترم میگرفتم توی مدرسه از معلم بود و تکالیفی که توی خونه انجام میداد چون تا قبل از این، این مدلی نبود توی مدرسه، و خب توی مرکز سلامت ذهن وصال هم، هم قبل از درمان نوروفیدبک و هم توی تست میان دوره نقشه مغزی گرفتن و مشخص شد اون درصد که چقدر تاثیرگزار بوده درمان
بنظرم باید مرکزی که برای درمان مراجعه میکنید خیلی دقیق باشه
در مورد دارو هم خیر این مرکز وصال دارو درمانی نیست و پزشکشون دارو تجویز نمیکنن

سلام دوست عزیز ، برای پسر من هم برای اضطراب و وسواس فکری نورو فیدبک نوشتن امروز جلسه اوله، شما نوشتی ...

ببینید من اینطور که متوجه شدم رو هر شخص تعداد جلسات متفاوته
بنظرم یه زنگ به مرکز سلامت دهن وصال در کرج بزن خیلی خوب راهنماییتون میکنن
اگه این درمان کمک کنه راهنمایی میکنن
و یک چیز جالبی که من شنیدم از مرکز سلامت ذهن وصال اینکه یک دستگاه خیلی پیشرفته نوروفیدبک دارن که این مرکز تنها مرکز توی ایرانه که این دستگاه رو داره و روند درمانی رو انجام میده

ببینید من اینطور که متوجه شدم رو هر شخص تعداد جلسات متفاوتهبنظرم یه زنگ به مرکز سلامت دهن وصال در کر ...

ممنونم از پاسخگوییت دوست عزیز، یعنی دستگاه اونا با نورو فیدبک فرق داره؟  به پسر من قرص داده که نصفش رو باید هر شب بهش بدم  ولی پسرم میگه استرس و اضطرابم کم شده فقط با همون دارو این اولین جلسه س که میبرم نورو فیدبک ، حالا ببینم چه تغییراتی میکنه! اگر نتیجه داد که خدارو شکر  اگر نه با مرکز وصال تماس بگیرم راهنمایی کنن.