سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اصلا هم مسخره نیست...........................................من دارم شبا با روغن سیاهدونه ماساژ میدم میبندمش
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
من شنیدم ناشتا سیاه دونه وعسل خوبه خودم چند روزه دارم می خورم.فکر کنم باید چهل روز بشه.
منم دارم میخورم ولی نشمردم ببینم چند روز؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
عزیزم منم این مشکلو دارمرفتم طب اسلامی گفته چیزه سرد مثل لبنیات گوشت گوساله و مرغ مطلقا نخور حت ی یه بار.کلا گرمی بخور هرشب بادکش گرم نواحی شکم و رحم و یه سری شیاف و دارو هم داده