2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من شنیدم ناشتا سیاه دونه وعسل خوبه خودم چند روزه دارم می خورم.فکر کنم باید چهل روز بشه.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

شاید مسخره به نظر بیاد .ولی جوراب بپوش همیشه

نه عزیزم مسخره نیست جرفت کاملا درسته.

و اینکه روغن سیاهدونه یکم بزارین گرم بشه بمالین رو رحمتون و ماساژ بدین.دمنوش هم استفاده کنید.

شاید مسخره به نظر بیاد .ولی جوراب بپوش همیشه

اصلا هم مسخره نیست...........................................من دارم شبا با روغن سیاهدونه ماساژ میدم میبندمش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چجوری باید خورد سیاهدونه بریزیم توی یکم عسل بخوریم؟ اسیاب شده باشه؟

اسیاب شده باشه ولی واقعا مقدارش را نمیدونم من با یه قاشق عسل یه ده بیست تا سیاهدونه می خورم.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

چجوری باید خورد سیاهدونه بریزیم توی یکم عسل بخوریم؟ اسیاب شده باشه؟

اره اسیاب کن،ویه نکته اینکه سیاه دانخ نباید واسه مدت ظولانی اسیاب کنی‌خواصش ازدست میده یعنی همون روز اسیاب کنی بخوری بهتره

من شنیدم ناشتا سیاه دونه وعسل خوبه خودم چند روزه دارم می خورم.فکر کنم باید چهل روز بشه.

منم دارم میخورم ولی نشمردم ببینم چند روز؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

عزیزم منم این‌ مشکلو دارم‌رفتم طب اسلامی گفته چیزه سرد مثل لبنیات گوشت گوساله و مرغ مطلقا نخور حت ی یه بار.کلا گرمی بخور هرشب بادکش گرم نواحی شکم و رحم و یه سری شیاف و دارو هم داده 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز