a2zzzz مدیر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 793 عنوان رحم سرد | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 19 پست دوستان برای رحم سرد چی خوبه 1404/08/23 | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رضاثمینا عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 4907 منم دارم میخورم ولی نشمردم ببینم چند روز؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من از روز دوم پریودم خوردم.یعنی اقدام باشی پریود که میشی دنیا را می کوبند تو سرت😢 پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.
sagdooni عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 40217 من از روز دوم پریودم خوردم.یعنی اقدام باشی پریود که میشی دنیا را می کوبند تو سرت😢 من مجردم..................همینجوری میخورم عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم
رضاثمینا عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 4907 من مجردم..................همینجوری میخورم خوب میکنی عزیزم ولی گرمی بیش از حد هم ضرر داره ها.یکی از اثراتش عفونت کاندیداس. پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.
sagdooni عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 40217 خوب میکنی عزیزم ولی گرمی بیش از حد هم ضرر داره ها.یکی از اثراتش عفونت کاندیداس. عفونت کاندیدا چیه؟؟؟؟؟؟؟ عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم
رضاثمینا عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 4907 عفونت کاندیدا چیه؟؟؟؟؟؟؟ عفونت های رحمی که همراه با خارشه. پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.