2777
2789
عنوان

رژیمم

55 بازدید | 10 پست

دو روزه رژیمم ب شدت احساس ضعف میکنم و بسکی سر .صبح پنج شش تا لقمه نون و پنیر گردو خوردم و دوتا چایی.دوتا حبه قند.ظهر میخوام حلیم بخورم ده تا قاشق.و شبم سالاد فقط..  قدم160=وزنم75. کالری دریافتی 1400باید باشه بچمم یکسال و هشت ماهشه و شیر میخوره.شیرینی برنج هم کامل حذف کردم..کسی کمکم میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نون و برنج رو اصلا حذف نکن و صبر کن کوچولو رو از شیر بگیری بعد رژیم رو شروع کن منم همین کارا کردم و پشیمونم تو دوران شیر دهی دو بار رژیم گرفتم و هر دوبار کارم به بیمارستان کشید و هزار تا درد سراغم اومد 

الان بچم رو از شیر گرفتم و دوماهه رژیم رو شروع کردم با رژیم ماچا و کالری شماری ۸ کیلو کم کردم و هر روز ورزش میکنم 

اصلا نون و برنج رو حذف نکن  که ریزش مو میگیری و پوستت شل میشه فقط فعلا قند مصنوعی رو حذف کن تا کوچولو رو از شیر گرفتی راحت بتونی وزن کم کنی انشالله از روزی که نینی رو از شیر گرفتی شروع کن و  نسبت به وزنت ۱۴۰۰ کالری روزانه دریافت کن و حتما تو رژیمت هم نون داشته باش هم برنج

یا حق