2777
2789
عنوان

چه مدل عروس هلندی خشگله بخرم🦜🐦🕊

154 بازدید | 53 پست

قیمتشم اگ میدونید بگید

بوس

از این مدلایی ک بوس میدن🫠

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نر بخر، طوسیا حرف میزنن ولی سفیدا خیلی کم

سرلاکی نباشه خیلی سخت میشه، قبلش سرچ کن در مورد تغذیشون بخون که چیز مضری بهشون ندی، از جای معتبر بگیر که مریض نباشه و اینکه باید خیلی مراقبش باشی چون لوسن و زود افسرده میشن.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

۲ تومننر بخرطوسیا خیلی حرف میزننباید بچه باشه ک یادش بدی سرلاکی نباشه دون خور باشهکلیم مراقبش باش با ...

قربونش بشمممم🥲🥲🥲

تا چن سال زنده میمونن؟

بعد کثیف کاری زیادی داره؟؟

میخوام تو اتاقم نگخهش دارم

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

من عروس هلندی دارم یادش دادم بوس بده البته بیشتر ابجیم باهاش حرف میزنه وای فقط تکرار میکنه ولی کسیو ...

اقا جایی نیست اپوزش داده شده بخریم؟؟؟

نر بخر، طوسیا حرف میزنن ولی سفیدا خیلی کمسرلاکی نباشه خیلی سخت میشه، قبلش سرچ کن در مورد تغذیشون بخو ...

قربونش برم🤣🤣

چجوری باید مراقبش باشم ینی دعواش نکنم؟

قربونش بشمممم🥲🥲🥲تا چن سال زنده میمونن؟بعد کثیف کاری زیادی داره؟؟میخوام تو اتاقم نگخهش دارم

اگ خوب نگه داری غذاهای بد نخوره تا ۱۰ سال اینا

دیگ زیاد پی پی میکنن 

من انقد عاشقشم پی پی اش برام مهم نیی

اقا جایی نیست اپوزش داده شده بخریم؟؟؟

نمیدونم ولی واقعا مراقبت میخواد ولی مال من خیلییی باهوشه تک تک چیزا رو تقلید میکنه حرفا دیرتر یکم الان بهش سوت شمالی اموزش دادم یکمشو کامل یاد گرفته تکرار میگنخ خیای باحاله🤣

اگ خوب نگه داری غذاهای بد نخوره تا ۱۰ سال اینادیگ زیاد پی پی میکنن من انقد عاشقشم پی پی اش برام مهم ...

بو میده پیپی اش؟؟

بین۱ونیم تا۲تومنه

سینامون بگیر(همون طوسیا)

نر باشه

جوجه بگیر که تازه دونخور شده اونجوری تربیتش راحتره

برای اموزش یوس و سوت و اینام فیلم اموزشی از تو اینستا بزار براش

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

نمیدونم ولی واقعا مراقبت میخواد ولی مال من خیلییی باهوشه تک تک چیزا رو تقلید میکنه حرفا دیرتر یکم ال ...

اقااااااااا عکسشو بدههههه

بعد تو کوچولو خریدی ؟؟؟نینی بود یا بزرگ بود؟