2777
2789
عنوان

چه مدل عروس هلندی خشگله بخرم🦜🐦🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 53 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه میخوای حرف بزنه همون عروس هلندیو بگیرطوسی رنگمریض بشه از حالاتش معلومه دیگه غذا نمیخوره سرحال نی ...

مثلا چ خرابکاری؟

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

از خواب بیدار کردم بچمو

الهی ننه نمیرقصه؟

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

مثلا چ خرابکاری؟

غلت میزنه

دوچرخه سواری میکنه

پشتک میزنه

میرقصه

بزنی تو اینستا میاره کاراشو

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

اگه آهنگ بزاری میرقصه الان فیلمشو میفرستم

باشه عزیزم بفرست🤣

الهی دورش بگردم منم عاشقشم😂😂چرا دوستش ندارههه

عزیزمی واقعا واسه خودم انرژی خوبی داره باهاش حرف میزنم درد و دل میکنم ناراحتم کنارمه یه جوریم اصلا نمیدونم چی بگم یادمه یا بار باهاش درد و دل کردم واقعا گریم گرفت اونه یه جور معصومانه و با سکوتی بهم نگاه میکرد و نزدیکم بود نمیددنم چی بگم 🙂

کلا خوشش نمیاد اینم کلا شیطونه قندونه دس میزنه قند برمیداره بابام بدش میاد😂