2777
2789
عنوان

توی دبستان غیرانتفاعی شماهم غذا میفروشن پیام دادم ب مدیر

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 29 پست
خب به بچه بگید اصن غذا نخره

خیلیم کثیف و بدرد نخور

بخدا خودشون واسخ بچه هاشون نمیدن فقط جیب پیدا کردنه ب هر طریقی بکشن خدا لعنتشون کنه جای اینک ب فکر مردم باشن بدتر میکنن

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری ۲۱سالته بچت هفت سالشه‌.با دوست پسرتم ۴ساله با همید.تو یه تاپیک دیگتم گفتی من زن دوم شوهرمم ازش ...

داداشم عزیزم مگ حتما باید پسر خودم باشه

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

چطوری ۲۱سالته بچت هفت سالشه‌.با دوست پسرتم ۴ساله با همید.تو یه تاپیک دیگتم گفتی من زن دوم شوهرمم ازش ...

اون جنعه اخرتم برو تاپیک بخون شوخی بود

بچه ۷ ساله؟مدرسه جای کاسبیه اخه اب انار؟؟لیوانی ۷۰

اب انار قیمتش همینه دیگه 

به نظرم یه مدت سخت نگیرید تا بگذره 

خوبه که آبمیوه تازه میفروشن

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸
اب انار قیمتش همینه دیگه به نظرم یه مدت سخت نگیرید تا بگذره خوبه که آبمیوه تازه میفروشن

وای خوب من ک اونجا نیستم کنترل کنم اینجوری باشه روزی ۱تومن میفروشه ب هر بچه پولم نمیگیره میگ سر شهریه

اخه وقتی گذاشته اونجا اینم ۷سالشه من چطور قانعش کنم وقتی بقیه میخرن

شاید اون بچه ها از خونه غذا و خوراکی نیارن تو مدرسه خرید کنن

شما باید بچه خودتو قانع کنی که وقتی از خونه خوراکی میبره همونارو بخوره نه اینکه اعتراض کنی کلاً غذا نفروشن

بچه های مردمو که نمیشه گشنه نگهدارن بخاطر بچه شما

بچه ۷ ساله؟مدرسه جای کاسبیه اخه اب انار؟؟لیوانی ۷۰

عزیزم بچرو باید از همین بچگی کنترل کنی دیگه بزرگ بشه که  حرف کسیو گوش نمیده الانم دیگه همه‌ی مدرسه‌ها همچی میفروشن خاهرزادم کلاس دومه خاهرم اصلا بهش پول نمیده که توی مدرسه چیزی بخره هرخوراکی که بخاد خودش براش میزاره اونم دیگه یاد گرفته اعتراض نمیکنه

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

شاید اون بچه ها از خونه غذا و خوراکی نیارن تو مدرسه خرید کننشما باید دختر خودتو قانع کنی که وقتی از ...

دختر نیس پسره

تو مدرسه جای اموزشه اینا رسما دارن کاسبی میکنن سیستم اموزشی ضعیف اما اشپزی همچنان با قدرت پیش میره

میزارن جلو چشم بچه ک بهونه بگیرن

عزیزم بچرو باید از همین بچگی کنترل کنی دیگه بزرگ بشه که حرف کسیو گوش نمیده الانم دیگه همه‌ی مدرسه‌ه ...

لعنت بهشون غذایی ک بش دادن دوبار رفت زیر سرم بخاطر دوقاشق خوردن

دختر نیس پسرهتو مدرسه جای اموزشه اینا رسما دارن کاسبی میکنن سیستم اموزشی ضعیف اما اشپزی همچنان با قد ...

دلیت قانع کننده و منطقی نیست

الآن دبیرستانا پر گل و سیگار و... شده

لابد میخوای دبیرستانم رفت بگی کل دبیرستانو باید پاکسازی کنن تا پسرت سمت این چیزا نره

الآن بهترین موقعیته طوری تربیتش کنی و یادش بدی که هرچیو چشماش ببینه نخواد به داشته های خودش قانع باشه و...

اخه وقتی گذاشته اونجا اینم ۷سالشه من چطور قانعش کنم وقتی بقیه میخرن

برا پسرمنم آره‌.پسرم گف میتونم بگیرم من بهش گفتم میتونی هفته ای دو یا سه بار بگیری ولی چون بد غذاس گفتم هر وقت دوس داشت بخره،البته اون مینویسه تو دفتر بعد به پسرم گفتم آخر هفته برات بنویسه چقده که بزنم به حسابش،حالا شمام میتونی به پسرتون بگی دوبار یا سه بار بگیره،برا پسرمن ظرف ماکارونیشو میدونم ۶۰تومنه وفلافلشم فک کنم۳۰باشه بقیه شو نمیدونم

شاید اون بچه ها از خونه غذا و خوراکی نیارن تو مدرسه خرید کننشما باید بچه خودتو قانع کنی که وقتی از خ ...

نمیشه اینو بگه که اصلا نیارن ولی میتونه هم با پسرخودش هم اونیکه غذا میفروشه بگه دو یا سه بار درهفته بهش بده.ما فک کنم خانم مستخدمه میفروشه و از بوفه هم بخوان خوراکی بخرن فقط یبار بهشون میده میگه بچه ن شاید بخوان تا آخر مدرسه بیان بخرن دیگه بهشون گف فقط یبار میتونن بگیرن