2777
2789

بچه کلاس اوله

همه جا حواسش هست جز درس

هرزنگ از دفتر زنگ میزنه غذا بخرم اینو بخرم 

خودمون از میوه تا غذا همه چی میزاریم واسش ک گشنه نمونخ چیزای سالم و باکیفیت

تو مدرسه غذا میفروشن بستنی میفروشن غذا مثل خورشت سبزی ی دو کف گیر برنج یا ی کاسه کوچیک قرما سبزی ک ن گوشت داشت ن لوبیا شد ۲۰۰تومن نخورده اوروه بود

هزینه مدرسه و سرویسش شده ۶۰میلیون ما خودمون همه چی براش میزاریم

باید ی کارتم بدیم دستش روزی ۱۰۰ ک خوراتی تو مدرسه بخره

چون بقیه میخرن این بهونه میگیره

حالا ی کیکی ی ابمیوه ایی 

منم ب مدیرش پیام داده 

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واا نه داداشم کلاس اوله مدرسشون فوق العادسولی خب غذا نمیفروشن

پدرمونو در اوردن ه

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

چه مدرسه با کلاسی غذاا

غذاش افتضاح بود بخدا مونده

آره میفروشن شما باید بچه خودتو کنترل و قانع کنی نه اینکه ب مدیر پیام بدی ک کلا مدرسه غذا نده

اخه وقتی گذاشته اونجا اینم ۷سالشه من چطور قانعش کنم وقتی بقیه میخرن

خب این ربطی به مدرسه نداره که زنگ زدی شما باید خودتون بچتونو کنترل کنید

بچه ۷ ساله؟

مدرسه جای کاسبیه اخه 

اب انار؟؟

لیوانی ۷۰