2777
2789
عنوان

بیاین از عروس جدیدمون بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 4715 بازدید | 115 پست
پدر مادرم با ما بچه ها خیلی سرد رفتار میکردن تاپیکای قبلم هست من تو بچگی خیلی زیبا بودم همه تعریفم م ...

عزیزم کاملا درکت میکنم. آدم باید محبت ببینه تا بلد بشه محبت کنه. ماهم دقیقا مثل شما بودیم و هستیم‌ . الانم اگه دلم بخواد به پدر و مادرم محبت کنم دیگه روم نمیشه...چون این بی محبتی از سمت خودشون توی ما نهادینه شده. پدرم که همیشه با ما مثل غریبه ها رفتار کرده ولی مدام قربون صدقه عروسها میره. 

درمورد عروستون هم که واقعا یا ساده ست یا کاربلده،،، چون هیچ دختر عاقلی برای جلسه دوم به پدرخواستگار نمیگه عاشقت شدم. اگه این محبت واقعا از سر عشق نباشه که امیدوارم باشه...بعدا خوب میذاره تو کاسه پدرمادرتون

😐😂چه شانسی حالا اگ ما بودیم میگفتن خودشیرینی میکنه چش به اموالمون داره😐فقط اونجا که میگه دوروز بع ...

اینکارها تو خونواده ما خیلیییی چیپ و سبک و سطح پایین و پیک میه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش جوری دخترامونو بار بیاریم که،بدونه بوس و بغل مال اتاق خوابه نه پیش برادر شوهر پدر شوهر،این کاراش مامانتون می‌تونه بهش تذکر بده یا خودت به داداشت بگو یعنی چی جمع خانواده رو مسموم می‌کنه

اما اینکه مادرت بیشتر به اون محبت می‌کنه متأسفانه کار همه مادرای ایرانیه،فکر می‌کنن دختر بعد از ازدواج دیگه تموم شدن رفت پی کارش

زنداداش منم اینطور بود. حتی ب خواهربزرگم زنگ میزد بذار من بیام بچه هاتو بگیرم تو برو ورزش. الان همه ...

دقیقا بعد عروسی و اجرای نقشه هاشون داتسون معلوم میشه اینجور آدمها بدم میاد از چاپلوس بدم میاد از کسی که فکر کنه همه نوکرشن و می‌تونه با چرب زبونی سواری بگیره 

دقیقااااااااااا یه بنده خدایی هم ما داریم کپی عروس اینا از اون هفت خطای روزگارن اینا

ای بابا ، خوب رفتار میکنن میگین هفت خط 

بد رفتار میکنن میگین سلیطه و فلان

چند چندین با خودتون؟؟؟!!!!

ای بابا ، خوب رفتار میکنن میگین هفت خط بد رفتار میکنن میگین سلیطه و فلانچند چندین با خودتون؟؟؟!!!!

به تو چه ، لابد تو هم چاپلوسی که بهت برخورده

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵