2777
2789
عنوان

بیاین از عروس جدیدمون بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 4715 بازدید | 115 پست
بلهچون مادر پدرش بنده خداها احتمالا چنین رفتاری محبت آمیزی از بچه ها خودشون ...

پدر مادرم با ما بچه ها خیلی سرد رفتار میکردن تاپیکای قبلم هست من تو بچگی خیلی زیبا بودم همه تعریفم میکردن ولی مدر مادرم حتی یکبار منو بغل نکردن و نبوسیدن تک دخترم و فرزند اخر. کلا خودشون هیچ محبتی به ما نداشتن و همیشه خشک بودن . ما هم مخبت کردن یاد نگرفتیم. من پسرم دنیا اومد اصلا بلد نبودم قربون صدقه برم‌ از تو اینستا یاد گرفتم چی بگم به نوزاد چجوری محبت کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه خله بیشتر تا خوب!

آره انگار ساده هست

بزرگ‌ترین مشکل من با بزرگسالی اونجاییه که دیگه نمی‌تونی مثل زمان نوجوانی رویا‌پردازی کنی:)از واقعیت‌های زشت دنیا، دل‌زده‌ام و دلم می‌خواد تو سرزمین رویاهام زندگی کنم

داداشم از ماچ متنفره بدش میاد ولی عروس به زور میگیره تند تند ماچ میکنه. بعد بلند به من میگه داداشت م ...

😷😷😷 اه چطور میتونه

بزرگ‌ترین مشکل من با بزرگسالی اونجاییه که دیگه نمی‌تونی مثل زمان نوجوانی رویا‌پردازی کنی:)از واقعیت‌های زشت دنیا، دل‌زده‌ام و دلم می‌خواد تو سرزمین رویاهام زندگی کنم

بنظر منم عادی نیستانگار یچیزی بوده که خانواده ش اصرار داشتن سریع عقد کنن😐

اره همون

شیرین عقل میزنه

بعد فکر کن بعد عقد کلا رفته خونه مادرشوهر زندگی کنه

انگار خونواده خودش از دستش راحت شده باشن

این از همه عجیب تره😐😐😐

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
خب چیکار کنه؟ تمینطور ک من دوس ندارم تو زندگیم جنگ و اعصاب خوردی باشه اونم نمیخواد. زنش هیچ جوره درس ...

آخه آدم بخواد با خانوادش در ارتباط باشه که چیزی بدی نیست که بخواد بابتش دعوا بشه ... میخواست شوهرش با خانوادش در ارتباط نباشه می‌رفت با یه بی کس و کار ازدواج میکرد که دیگه ارتباط یه نفر رو با خانوادش قطع نکنه ...

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

دوستان اسی رو نسبت به زنداداشش بدبین نکنید 

همین قیافه گرفتنا و پچ‌پچ کردنا باعث میشه رو عروس اثر بذاره و بدخلقی کنه 

همه هم بگن ببین مهربونی اولش فیلمش بود 

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

اره همونشیرین عقل میزنهبعد فکر کن بعد عقد کلا رفته خونه مادرشوهر زندگی کنهانگار خونواده خودش از دستش ...

😐😂چه شانسی حالا اگ ما بودیم میگفتن خودشیرینی میکنه چش به اموالمون داره😐فقط اونجا که میگه دوروز بعد خواستگاری بابامو بغل کرد🤐😂

پدر مادرم با ما بچه ها خیلی سرد رفتار میکردن تاپیکای قبلم هست من تو بچگی خیلی زیبا بودم همه تعریفم م ...

عزیزم  عیبی نداره      

واقعا  محبت  کردن  بخش  زیادی اش  یادگرفتن   از خانواده

ولی  حالا  شما   به  بچه ات  محبت کن  

البته  عروس  شاید   یک کم   زیاده  روی هم میکنه

اما  اوتهم   احتمالا  خانواده  اش  اونطور بودن

باور کن ممکنه   برای  اونهم    سردی  خانواده شما   عجیب  و ناراحت کننده   باشه

انشالله همیشه همینطور بمونه ولی تجربه ثابت کرده اونایی که خیلی زیادی همه رو تحویل میگیرن به همون اندازه هم از بقیه توقع دارن و اگه فقط یکبار مخالف میلشون رفتار بشه آسمون رو به زمین میارن 😁 حالا انشالله که اینجوری نباشه. درمورد بوس و ماچ هم 😂 اصلا به عروستون تذکر ندین فقط به داداشتون بگین که از جانب خودش صحبت کنه و بهش بگه که توی جمع یکسری رفتارها مراعات کنه اگه شما بگین یا متوجه بشه حرف شما بوده به دل میگیره و ممکنه بدتر لج کنه یا یکروز یکجور تلافی کنه 😁

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...