2777
2789

رو مرغ زردچوبه میزنیم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاز سرخ کن مرغتم تو پباز سرخ کن ..زردچوبه و نمک بزن یه نمه ابلیمو هم بریز ..خیییلی کم ..زیرشو کم کن تا بپزه زیاد اب نریز

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

من مرغ رو نمک و زردچوبه میزنم بعد سرخ میکنم پیاز رنده میکنم سرخ میکنم بعد رب رو سرخ میکنم آبلیمو و فلفل ادویه میزنم بعد مرغ می چینم داخلی چندتا حلقه پرتقال هم می ذارم اگه زعفران نزنی طعمش  خوبه زیرش کم میکنم با آب خودش بپزه

پسر گلم 

ی کم روغن بریز تو قابلمه،وبعد مرغ رو بریز داخلش پیازم خرد کن بریز،زرد چوبه و نمک و ادویه ی کاری هم بریز زیرش کم کن سر قابلمه رو بزار روش،۳دقیقه بعد اب رو اضاف کن زیرش رو کم کن تا خوب جوش بخوره،اب مرغ که کم شد زیر گاز رو خاموش کن و مرغت رو سرخ کن خیلی خوشمزه مبشه

من مرغ رو نمک و زردچوبه میزنم بعد سرخ میکنم پیاز رنده میکنم سرخ میکنم بعد رب رو سرخ میکنم آبلیمو و ف ...

پرتقاال؟؟

‏بعد تظاهرات چی‌میچسبه؟_آغوشش؟نه بابا فقط ساندیس