2777
2789
عنوان

اگر کسی شوهرش بهش فحش ناموسی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2119 بازدید | 126 پست
اسی تو تاپیکای قبلیتم گفتم بهت شوهرت دنبال بهونس واسه جدایی وگرنه انقدر راحت حرف طلاق یا مردنتو بهت ...

اخه چند بار رفتم انقد زنگ زد گریه کرد که کسی رو نداری و برگرد و 😭 وگرنه میدونم اصلا دوسم نداره

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس این مردک هم که اسمشو شوهر گذاشتی میدونی جایی رو نداری این غلطهارو میکنه

خودتو از این زندگی بکش بیرون جدا شو برو سرکار حتی شده کارگری تو یه شرکتی چیزی مطمئن باش از این عتیقه بهتر گیرت میاد ولی بدترش نه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
خب پس این مردک هم که اسمشو شوهر گذاشتی میدونی جایی رو نداری این غلطهارو میکنهخودتو از این زندگی بکش ...

منم همینو میگم ولی اولش باید یه نا باشه تا بتونم قدم اولو بردارم

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

اخه چند بار رفتم انقد زنگ زد گریه کرد که کسی رو نداری و برگرد و 😭 وگرنه میدونم اصلا دوسم نداره

خواهرمنم شوهرش خیانت میکرد گریه میکرد میگفت برگرد الان بعد ۱۴ سال طلاق گرفته با دوتا بچه برگشته خونه مادرم میگه از دستش خلاص شدم بخدا نیومده پسرعموی که مجرده تا حالا ازدواج نکرده بل مادرش حرفشو کشیدن وسط که میخوان ولی بچه مشکلشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
یبار رفتم ولی فایده نداشت

عزیزم مرگ یه بار شیون یه بار

طلاق بگیر ازش

شده کارگری کنی و حتی بخور و نمیر زندگی کنی به خدا برات بهتره که هم بخور و نمیر زندگی کنی هم کتک و فحش و بی احترامی و اعصاب خوردی نصیبت بشه