2777
2789
عنوان

این کار مخفی کاریه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 39 پست
چرا بهم نگفته ثبت نام کرده چرا این کارو کرده

شاید همینجوری نوشته فکر نمیکرده برنده بشه

الانم بهتر بجلی قهر صخبت کنی باهاش علتش جویا بشی

بخوای قهر کنی داستان درست میشع ..وقتی مشگلی پیش میاد بشین صحبت کن

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

چطور از من توقع داره بگم مگه زندگی مشترک سفر کار تفریح مشترک نیست

شما معنی زندگی مشترک رو اشتباه فهمیدید البته خیلیا اینجورین ببخشید که رک گفتم. باید بری کامل ببینی زندگی مشترک یعنی این نیست شما یه قلاده بندازی گردن یکی

خیر کی گفته تمام ریز به ریز کاراش رو باید بهت بگه؟ همچین چیزی اصلا معنی زندگی مشترک نیست هرکسی وظایفی داره خیلی کاراشون اصلا به هم مربوط نیست زندگی شخصی یک آدمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما معنی زندگی مشترک رو اشتباه فهمیدید البته خیلیا اینجورین ببخشید که رک گفتم. باید بری کامل ببینی ز ...

اینکه من هنوز طلا عروسیم ناقصه هنوز هیچ پولی نداریم ماشین بخریم هنوز صفریم ۶۰ میلیون وام ماهی ۳ تومن قسط یک سفر بدی اونم بدون اینکه من بدونم برات سنگین نیست ؟

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
شاید همینجوری نوشته فکر نمیکرده برنده بشهالانم بهتر بجلی قهر صخبت کنی باهاش علتش جویا بشیبخوای قهر ک ...

صحبت کردم اول می‌گفت همینجور نوشتم تو نمیزاشتی تو حساسی تو فلانی می‌ره و اصلا توجهی ندارد بهم 

صحبت کردم اول می‌گفت همینجور نوشتم تو نمیزاشتی تو حساسی تو فلانی می‌ره و اصلا توجهی ندارد بهم

خوب حتمن زیادی گیر میدی بهش که این کارو کرده

اسی ی چیزو آویزه گوشت کن هی مرد امر نهی کنی ازت فرار میکنه

خوب حتمن زیادی گیر میدی بهش که این کارو کردهاسی ی چیزو آویزه گوشت کن هی مرد امر نهی کنی ازت فرار میک ...

چیکار کنم پس چرا بفکر ماشین و وسیله و طلا نیست چرا دنبال مسافرته بخدا خواست بره مشهد اون موقع تازه خاستکارم بودم فقط می‌گفت پنجشنبه باید وقت مشاوره بگیری فردا من بلیط دارم دنیا رو گشتم تا مشاور پیدا کنم که پنجشنبه باشه فقط یک جلسه رفتیم چون آقا بلیط سفر داشت تو این وضع به جای پس انداز باید جوونی کنه مغتقدع 

چیکار کنم پس چرا بفکر ماشین و وسیله و طلا نیست چرا دنبال مسافرته بخدا خواست بره مشهد اون موقع تازه خ ...

وااا ینی یکسره مسافرته ؟؟این طبیعی نی

وااا ینی یکسره مسافرته ؟؟این طبیعی نی

مشهد رو خرداد رفت این سفر هم آذر می‌ره کلا عاشق سفره حالا پس انداز ندارع ماشین ندارع من طلا ندارم حقوقش هم کمه یک چیزی هم بهش میگم هی میگه دلم میخواد جوونی برم سفر 

مشهد رو خرداد رفت این سفر هم آذر می‌ره کلا عاشق سفره حالا پس انداز ندارع ماشین ندارع من طلا ندارم حق ...

اسی به نظر من تجدید نظر کن این آقا ب درد زندگی نمیخوره

هیچی هم نداره

اسی به نظر من تجدید نظر کن این آقا ب درد زندگی نمیخورههیچی هم نداره

من فقط خواستم بسازم باهاش ولی بخدا هر روز دارم گریه میکنم خواست برای تولذم آیفون بگیره قسطی اجازه ندادم گفتم اول زندگی بخاطر گوشی من نری ماهی ۵ تومن قسط بدیم به جایش وسیله بگیریم الان رفته وام برای سفر گرفته ماهی ۳ تومن آخه من چیکار کنم 

من فقط خواستم بسازم باهاش ولی بخدا هر روز دارم گریه میکنم خواست برای تولذم آیفون بگیره قسطی اجازه ند ...

وای دختر مگه چقدر میخوای عمر کنی که میخوای هی بسازی

من دو هفتس خونه نیستم مسافرتم بنده خدا شوهرم چیزی نمیگه

درسته چون زندگیت تکمیل کردی نه من که ماشین داریم پس انداز نداریم