2777
2789
عنوان

این کار مخفی کاریه یا نه

211 بازدید | 39 پست

من مخالف سفر رفتن نامزدم بودم بعد اون بدون اینکه بهم بگه اسم نوشته بعد وقتی قطعی شد بهم گفت البته سفر با قرعه کشی بوده اسم منو هم اصلا نمیتونست بنویسه چون عقد نکردیم ولی کلمه ای راجب سفر حرف نزد تا وقتی اسمش اومد خیلی دلم شکسته عقدمه چند وقت دیگه توروخدا بگید چیکار کنم قهرم فعلا دلم نمیخواد برم ولی وقتی اون حتی بهم نگفته که اسم نوشته بعد که اسمش اومده گفته خیلی قلبم می‌شکنه 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر بود که میگفت، اما سعی کن خودتو آروم کنی 

چرا دوست نداری بری سفر؟

«یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمیشود به دیگری فهماند، نمیشود گفت، آدم را مسخره میکنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند!🌿» |صادق هدایت

بهتر بود که میگفت، اما سعی کن خودتو آروم کنی چرا دوست نداری بری سفر؟

چون برای من ارزشی قائل نشد که بهم بگه چه برسه به اینکه اسم منو بنویسه بعد چون عقد نکردیم نمیشد برم پدرم نمیزارن

چون برای من ارزشی قائل نشد که بهم بگه چه برسه به اینکه اسم منو بنویسه بعد چون عقد نکردیم نمیشد برم پ ...

کارش اشتباه بوده، باید حتما دربارش صحبت کنید تا حل بشه

«یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمیشود به دیگری فهماند، نمیشود گفت، آدم را مسخره میکنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند!🌿» |صادق هدایت

شوهر کردی برده خریداری نکردی . اون نباید دقیقه به دقیقشو بهت گزارش بده . اوکی؟

چطور از من توقع داره بگم مگه زندگی مشترک سفر کار تفریح مشترک نیست 

عزیزم اسیر که نگرفتین همو چرا باید دلت بشکنه توام برو سفر تنهایی اینکع اشکالی نداره

یعنی نباید یک خبر می‌داد میخواد این کارو کنه چطور تنهایی برم زندگی مشترک مگه حرف زدن مشترک تصمیم گیری مشترک نیست