2777
2789
عنوان

لیفت مژه👁

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 20 پست
من مژه ها که لیفت شد کوچیکترین بادی حتی درحد نسیم خیلی اذیت میکرد چشامو..تند تندم چشمم خشک میشد..از ...

یعنی انقدر لیفت میکنه؟! ک حالت مصنوعی میده..

من همینطوریشم چشمام خشکن

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

امضاتو دیدم عزیزم ی سوال دارنمن بورم رفتم خط چشم قهوه ای بخرم فروشنده گفت برند خوب برای قهوه ای نیست ...

خط چشم قهوه ای برند گلدن رز. یه برند اقتصادی ولی باکیفیته .

آکوا رو اگه تو خط چشم کشیدن حرفه ای هستی صد درصد پیشنهاد میکنم ماندگاری بالایی داره و حجمش زیاده و مقدار رنگ دست خودته .

ریمل قهوه ای میبلین و ریمل قهوه ای گلدن رز  و ریمل لانکوم رنگشون روشن تر از بقیس .

بفرمایید عزیزدلم ❤️

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خط چشم قهوه ای برند گلدن رز. یه برند اقتصادی ولی باکیفیته .آکوا رو اگه تو خط چشم کشیدن حرفه ای هستی ...

ممنونم گلم❤️

برای اولین بار میخوام کانسیلر و رژ گونه و کانتور بخرم

برای کانسیلر نمیدونم چه رنگی میاد به پوستم..(پوستم خیلی سفیده)

شنیدم میگن برای کانتور خوبه سایه از این 4 تا رنگ میشن و کوچیکن از اونا بخری ..نمیدونم الان کانتور بخرم یا سایه

رژ گونه ام چی بخرم و..؟

هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

ممنونم گلم❤️برای اولین بار میخوام کانسیلر و رژ گونه و کانتور بخرمبرای کانسیلر نمیدونم چه رنگی میاد ب ...

کانسیلر الف _ نارس عالی هستن رنگ بندی خیلی روشن هم دارن رنگ رز فیر عالیه  .

کانتور هم چون تا حالا استقاده نکردین استیکی بگیرید که راحت تر بتونید اصولی کانتور کنین . کانتور استیکی شیگلم رنگ solt tan برای پوست روشن مناسبه .

رژگونه هم برای پوست های روشن رنگ های صورتی ملایم و هلویی مناسبه . پس رژگونه رنگ پیگی از برند رود .

اگه قیمت مناسب میخواین :

کانسیلر لورال شماره ۳۲۰ _ یورن ۱۱۰

کانتور گلدن رز که خیلی راحت پخش میشه . یا جولیوس استیکی

رژگونه بیولیس کد ۵۱۵ . 

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

کانسیلر الف _ نارس عالی هستن رنگ بندی خیلی روشن هم دارن رنگ رز فیر عالیه .کانتور هم چون تا حالا است ...

چه دقیق چقدر خوب

ازتون متشکرم❤️

خدا هرچی میخوای بهت بده قشنگم👌❤️

چه دقیق چقدر خوبازتون متشکرم❤️خدا هرچی میخوای بهت بده قشنگم👌❤️

فدات عزیزم همچنین😘❤️