2777
2789
عنوان

لیفت مژه👁

141 بازدید | 20 پست

چطوره و هزینش چقدره؟

تاثیر زیادی داره رو زیبایی؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

تاثیر آنچنانی ای نداره اگه مژه های خودت پر و بلند نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴۵۰.۵۰۰ اینا 

خیلی خوبه اگ مژه هات بلنده 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

برا کسایی ک مژه هاشون بلند و پره و همچنین صافه حالت نداره خیلی خوب میشه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

منم میخواستم انجام بدم

گفن ریزش مژه میاره پشیمون شدم

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

برا کسایی ک مژه هاشون بلند و پره و همچنین صافه حالت نداره خیلی خوب میشه

آهان

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

منم میخواستم انجام بدمگفن ریزش مژه میاره پشیمون شدم

منم از همین میترسم ولی میخوام ی بار امتحان کنم

خوبه من راضی ام .

هزینه اش هم هر جا متفاوته من آخرین بار که تو سالن انجام دادم دو سال پیش بود ۴۰۰ شد .

تاثیر زیاد نه ولی مژه ها رو مرتب و مشکی میکنه و بلندتر و زیباتر دیده میشن .

فقط برای اونایی که مژه هاشون حجیم و بلنده خوبه . و اونایی که مژه هاشون خیلی بی حالت و صافه

ماندگاریش هم ۳ هفته هست .

حتما جای خوب برو چون بعضیا کارشون خوب نیست مژه هات رو میسوزونن و ریزش میگیری 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خوبه من راضی ام .هزینه اش هم هر جا متفاوته من آخرین بار که تو سالن انجام دادم دو سال پیش بود ۴۰۰ شد ...

امضاتو دیدم عزیزم 

ی سوال دارن

من بورم رفتم خط چشم قهوه ای بخرم فروشنده گفت برند خوب برای قهوه ای نیست...

بعد چندتاشو نگاه کردم دیدم قهوه ایش خیلی تیره ست 

من روشن تر میخواستم 

فروشنده گفت آ کو آ بخر با براش خط چشم بزن قهوه ای قشنگ میشه

بنظرت خوب میشه؟!

و اینکه من دنبال ریمل قهوه ای ام آما ریمل ها خیلی تیره ان مژه هامو بازم مشکی نشون میده من قهوه ای روشن میخوام ک همرنگ موهام و ابرو هام باشه

ی سوال دیگه ام دارم بعد اینکه به اینا جواب دادی میپرسم😁❤️