2777
2789
عنوان

لیفت مژه👁

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 20 پست
من مژه ها که لیفت شد کوچیکترین بادی حتی درحد نسیم خیلی اذیت میکرد چشامو..تند تندم چشمم خشک میشد..از ...

یعنی انقدر لیفت میکنه؟! ک حالت مصنوعی میده..

من همینطوریشم چشمام خشکن

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

امضاتو دیدم عزیزم ی سوال دارنمن بورم رفتم خط چشم قهوه ای بخرم فروشنده گفت برند خوب برای قهوه ای نیست ...

خط چشم قهوه ای برند گلدن رز. یه برند اقتصادی ولی باکیفیته .

آکوا رو اگه تو خط چشم کشیدن حرفه ای هستی صد درصد پیشنهاد میکنم ماندگاری بالایی داره و حجمش زیاده و مقدار رنگ دست خودته .

ریمل قهوه ای میبلین و ریمل قهوه ای گلدن رز  و ریمل لانکوم رنگشون روشن تر از بقیس .

بفرمایید عزیزدلم ❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خط چشم قهوه ای برند گلدن رز. یه برند اقتصادی ولی باکیفیته .آکوا رو اگه تو خط چشم کشیدن حرفه ای هستی ...

ممنونم گلم❤️

برای اولین بار میخوام کانسیلر و رژ گونه و کانتور بخرم

برای کانسیلر نمیدونم چه رنگی میاد به پوستم..(پوستم خیلی سفیده)

شنیدم میگن برای کانتور خوبه سایه از این 4 تا رنگ میشن و کوچیکن از اونا بخری ..نمیدونم الان کانتور بخرم یا سایه

رژ گونه ام چی بخرم و..؟

هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

ممنونم گلم❤️برای اولین بار میخوام کانسیلر و رژ گونه و کانتور بخرمبرای کانسیلر نمیدونم چه رنگی میاد ب ...

کانسیلر الف _ نارس عالی هستن رنگ بندی خیلی روشن هم دارن رنگ رز فیر عالیه  .

کانتور هم چون تا حالا استقاده نکردین استیکی بگیرید که راحت تر بتونید اصولی کانتور کنین . کانتور استیکی شیگلم رنگ solt tan برای پوست روشن مناسبه .

رژگونه هم برای پوست های روشن رنگ های صورتی ملایم و هلویی مناسبه . پس رژگونه رنگ پیگی از برند رود .

اگه قیمت مناسب میخواین :

کانسیلر لورال شماره ۳۲۰ _ یورن ۱۱۰

کانتور گلدن رز که خیلی راحت پخش میشه . یا جولیوس استیکی

رژگونه بیولیس کد ۵۱۵ . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

کانسیلر الف _ نارس عالی هستن رنگ بندی خیلی روشن هم دارن رنگ رز فیر عالیه .کانتور هم چون تا حالا است ...

چه دقیق چقدر خوب

ازتون متشکرم❤️

خدا هرچی میخوای بهت بده قشنگم👌❤️

چه دقیق چقدر خوبازتون متشکرم❤️خدا هرچی میخوای بهت بده قشنگم👌❤️

فدات عزیزم همچنین😘❤️