2777
2789
عنوان

خسته شدم

46 بازدید | 6 پست

من دهمم رشتم تجربیه درسام و نمراتم نسسبت به نهم که بیست بودم خیلی افت داشتن مامان و بابام هر روز گریه منو در میارن ساعت خوابم بهم ریخته از تابستون بیرون خونه نرفتم همش دارم درس میخونم ولی نمراتم پایینه مامان بابام میگن اخراج میخوای بشی؟بریم ثبت نام واسسه مدرسهبعدی؟ انقدر حالمو بد میکنن شبا با لرز وابم میبره کاششکی بمیرم ترو خدا بین چیکار کنم خیلی حالم بده

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟

خب خواهرم به تایم بزار درس بخون و به موقع بخاب

ساعت 2 و نیم میرسم خونه انقدر خستم میخوابم تا 6 بیدار میشم درس میخونم ولی مامان بابام میگن بسه چقدر میخوابی درک نمیکنن خستم بعدم همش درس میخونم ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم کاشکی بمیرم واقعا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعت 2 و نیم میرسم خونه انقدر خستم میخوابم تا 6 بیدار میشم درس میخونم ولی مامان بابام میگن بسه چقدر ...

خب راس میگن خواهرم زیاد می‌خوابید

اصلا به هیچ عنوان بعد از مدرسه نخواب ببین برنامت درست میشه

خب راس میگن خواهرم زیاد می‌خوابیداصلا به هیچ عنوان بعد از مدرسه نخواب ببین برنامت درست میشه

انرژی ندارم بعد مدرسه..

به نظرت از این هفته میتونم درسامو جبران کنم؟

انرژی ندارم بعد مدرسه..به نظرت از این هفته میتونم درسامو جبران کنم؟

یه راهکار با میگم امتحان کن شبا قبل خواب تو برگه برنامه فرداتو از صبح تا شب بنویس و اینو برای خودت یادداشت کن که بعد از مدرسه نخابی و مشغول کارات بشی و به هیچ عنوان سمت محل خواب نرو

از نوشیدنی کافئین دار هم میتونی استفاده کنی بعدا تو برنامت ورزش منظم جا بده در حد بیست دقیقه یا اگر تردمیل دارین از اون استفاده کن چون تو مدرسه خسته میشه عضلاتت و همون باعث افزایش خواب میشه

بعد چند روز میبینی چقدر نظم گرفتی و همه کارات رو رواله