2777
2789
عنوان

شوهرم هی جلو بچه بهم میگه واق واق نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 3689 بازدید | 70 پست
اصلا انگار زن و شوهر نیستیم

چرا به زور ازدواج کردین ..ازدواجتون سنتی بود ..

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

جوابشو بده خب کتکت بزنه😑وقتی اینقدر بیشعور و بیشخصیته که بهت توهین میکنه زده مبلاتو نابود کرده کتکتم میزنه،چرا با اولین کتک نرفتی پزشکی قانونی؟ که ازش شکایت کنی دیگه جرعت نکنه از این گوها بخوره؟

اخه من چرا باید همیشه بشنوم ی خانومی کتک خورد!!! خانوما شما با پزشکی قانونی اشنا نیستین؟؟ الان دیگه عهد قاجار نیست الان همه چی قانون داره

شمام از حق خودت کوتاه نیا که نیای اینجا تاپیک بزنی که شوهرم اینجور کرد اونجور کرد، وقتی میتونی نزاری

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا شغلش چیه ..دیشب بخت فکر میکردم میگفتم کاش شوهرش بره سرکار ماهی ۱۵ ملییون در بیاره کافیه ..۴ تومن اجاره یک تومن آب برق گاز ..بقیه ش خورد خوراک و ..‌‌خیبی بهت فکر میکنم کاش معجزه بشه سر ب راه بشه شوهرت ..گناه داره بچه ت واقعا 

حالا شغلش چیه ..دیشب بخت فکر میکردم میگفتم کاش شوهرش بره سرکار ماهی ۱۵ ملییون در بیاره کافیه ..۴ توم ...

صدتا شغل عوض کرده. با وانت کار کرده که اونو فروختیم یا پراید مدل پایین داشتیم با اونم کار میکرد که اونم فروخیتم واسه پیش اوتموقع ۸تومن فروختیم

کلا عرضه کارگری نداره تو این ۸سال هیچی که جمع نکردیم هیچ کلی هم بدهی و قسط داره مخصوصا اون مدتی که خونه مادرش بودیم. الانم که شرط بندی و رفیق بازی....

خونه جدید مبارکسعی کن زیاد دهن به دهنش نشی

ممنون عزیزم. نه بابا اینجا صداش بره بالا آبرومون میره. طرفم خیلی تاکیید کرده که باید آروم باشن اون ساختمون همه آرومن و این حرفا. شوهرم که واسش مهم نیس عصبی شه عربده میکشه

جوابشو بده خب کتکت بزنه😑وقتی اینقدر بیشعور و بیشخصیته که بهت توهین میکنه زده مبلاتو نابود کرده کتکت ...

دیگه انقد خوردم و نرفتم باید همون اول میرفتم که کلی جای کبودی بود. برمم میگه دیکه طلاق واسش مهم نیس