2777
2789
عنوان

شوهرم هی جلو بچه بهم میگه واق واق نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 3697 بازدید | 70 پست
یعنی از روزی که اومدین خونه جدید غذا نمیخورین؟ چرا حس میکنم اغراق میکنی

چرا نمیخوریم عزیزم املت درست میکنم. کوکو سیب زمینی یبار ماکارانی گذاشتم سیب زمینی سرخ میکنم. سیب زمینی آب پز و تخم مرغ آب پز

منظورم از حس مسئولیت نداشتن شوهرمه که شاید بچه دلش قرمه سبزی بخواد قیمه بخواد مرغ بخواد. اغراق چی

رفتی خونه ای خودتت؟؟

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم کاشکی شوهرتو  یکاری میکردی بره پیش ننش  هیچ کمکی به پیشرفتتون نمیکنه عوضش خواهرتو میوردی پیشت از بچه ها مراقبت میکرد شما هم میرفتی سرکار 

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
خب آسمان همینجا تاپیک بزن گروه بزن تو روبیکا واسه لیف و جااسکاجی همه ازت بخرن

اره چند بار تاپیک زدم دوباره باید بزنم. این چندوقت سرم شلوغ بود کم بافتم دوباره ببافم زیاد شه تاپیک میزنم. توکل بخدا

عزیزم کاشکی شوهرتو یکاری میکردی بره پیش ننش هیچ کمکی به پیشرفتتون نمیکنه عوضش خواهرتو میوردی پیشت ...

اتفاقا ابجیم میخواد با بچش بیاد اینجا من بهش گفتم بیاین آب و هواتون عوض شه اونجا که نمیتونستن بیان اینجا میترسم بیان پسرم با پسرش سروصدا کنن همسایه ها صداشون دربیاد. نه بابا این دوتا بچه یجا میفتن شلوغی میکنن 

اتفاقا ابجیم میخواد با بچش بیاد اینجا من بهش گفتم بیاین آب و هواتون عوض شه اونجا که نمیتونستن بیان ا ...

نمیدونم گفتم باز از شرایط فعلیتون بهتره شوهرت که کاری نمیکنه منتظره از امداد غیبی کمک برسه دلم برای خودت و پسرت میسوزه تو این شرایط اقتصادی واقعا چجوری زندگی می‌کنید شوهرت دیگه چه آدمیه  

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

برای پدرت از خداوند بزرگ ارج و آسایش آرزومندم و برای شوهرت کمی جوانمردی!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.