2777
2789

دیشب قلیونشو گذاشته بود رو فرش بخدا با این قلیون کوفتیش کل زندگی رو سوزونده همون اوایل زندگی که زد کل مبلا رو سوزوند الان دیگه ۷ساله مبل نداریم. فرشاموننم از این پلاستیکای خالصه که روش میشینی جمع میشه یه پتو انداختم زیرمون میشینیم اینم قلیونو گذاشته بود هی لیز میخورد فرش جمع میشد داشت قلیون داشت تکن میخورد منم‌گفتم ای بابا مواظب باش دیگه نزدیک بود بیفته یهو گفت چیه انقد واق واق میکنی. دیروزم نمیدونم چی گفتم کفت انقد زر زر نکن.

از من بدش میاد سر هرچیزی بهم بی احترامی میکنه. یا پسرم داشت نون میخورد میگه پاشو پاشو برو واسش اب بیار هنوز بچه آب نخواسته...

یه کاری کرده پسرمم مثل خودش شده میشینن میگن اب بیار اینو بیار اینو ببر چراغو برو روشن کن برو خاموش کن کنترلو بیار. برو قلیونو بیار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بی تربیته اونوقت هیچی بهش نمیگی؟وایسا از حقت دفاع کن حق نداره توهین کنه اینقدر کوتاه نیا

جواب بدم که باید کتک بخورم. یبار جواب دادم دسته کلیدشو محکم پرت کرد سمت صورتم بچه بغلم بود خورد تو سر بچم طفلی چقد از سرش خون رفت یعنی اگه خورده بود به چشمم کور شده بودم

خاک بر سرش کنن چقد حالم بد شد اگه میتونی جونتو بردار در رو حیف تو نیس تو این زتدگی بمونی

اگه جوابشو بدی چی میشه کتکم میزنه؟؟

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

یعنی چی؟چه بی تربیته

رفتارشون با مامانشون چطور بوده؟

به نظرم پسری که احترام مادرش رو نداره باید کلا بی خیالش بشی چون نه تنها خودش به زنش احترام نمیذاره به بچه ش هم بی ادبی به مادر رو آموزش میده