2777
2789
عنوان

چیکار کنم به کارم علاقه مند بشم

191 بازدید | 20 پست

زده شدم 

وقتی فکر میکنم شنبه دوباره باید برم سرکلاس دلم می گیره می خاد گریم بگیره 

خسته شدم

از بس اذیتم می کنن 

اصلا فکر نمی‌کردم اینقدر سخت باشه

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معلمم 

خب خوبه که خانوم معلم 

ببین صادقانه من خودم معلم نیستم و کنار هم نمیام با این شغل تو توضیح دادن خوب نیستم فکر کنم 

ولی خیلی فامیل معلم دارم و میبینم که اوکین تو مشکلت با کجاشه؟

مثلا اینکه بچه ها بی ادبن؟

خب خوبه که خانوم معلم ببین صادقانه من خودم معلم نیستم و کنار هم نمیام با این شغل تو توضیح دادن خوب ن ...

بچها خیلی اذیتم میکنن مخصوصا چهارشنبه ها دو رنگ اخر دیگه نمیتونم تحملشون کنم 

سروصدا زیاد میکنن با اینکه بزرگن ولی اصلا انگار نمیفهمن باید با اجازه کاری کنند یا وسط حرف کسی نپرند و به درس گوش بدند

خیلی کلاس رو شلوغ می‌کنند زده شدم از معلمی به حرف منم گوش نمیدن 

از هر ترفندی استفاده کردم ولی درست نشد که نشد

ی طوری شدند انگار هدفشون از مدرسه اومدن مخالفت کردن با من و اذیت کردن منه( با این که سعی کردم باهاشون دوست باشم) ولی شاید باید راه همون معلمای قدیمو ادامه داد

هیچکدوم از صحبت های منو درک نمیکنند 

کاش یه رشته دیگه میخوندم خانم خونه دار میشدم کلی وقت می‌تونستم برا خودم و خونه بزارم اعصابمم سرجاش بود

باورتون نمیشه اینقدر منو اذیت کردند که دوست ندارم ببینمشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب خوبه که خانوم معلم ببین صادقانه من خودم معلم نیستم و کنار هم نمیام با این شغل تو توضیح دادن خوب ن ...

به هرکس هم حرفامو میگم میگه بهترین شغل برا زن معلمیه 

اصلا کی گفت زن باید شغل داشته باشه نمیدونم چرا من ب خودم سخت گرفتم که معلم بشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچها خیلی اذیتم میکنن مخصوصا چهارشنبه ها دو رنگ اخر دیگه نمیتونم تحملشون کنم  سروصدا زیاد میکن ...

عههههههههه نمیشه که 

این همه زحمت کشیدی معلم بشی نمیشه که اینجوری بگی

ولی ببین چرا از همکارات مشورت نمیگیری 

البته من یه معلم داشتم میگفت یه همکار خیلی جوون داشته که اولین روزی که اومده مدرسه رو ول کرده رفته ولی خب بازم حتی اونم مشورت خواسته بود 

ببخشید که کمک بیشتری بر نمیاد ازم آخه واقعا خودمم معلم نیستم ولی خب بازم راه های مختلف رو امتحان کن از یه معلم شنیدم میگفت سر کلاس خیلی خوددار و سرسنگینم کسی جرات نمیکنه به حرفم گوش نده 

به هرکس هم حرفامو میگم میگه بهترین شغل برا زن معلمیه  اصلا کی گفت زن باید شغل داشته باشه نمیدو ...

بابا ریلکس باش زن این همه سختی کشیدی معلم شدی حیفه اینجوری میگی

به خدا کنار میای فقط دنبال روش مناسب باش و کلا هم زیاد رو نده به بچه ها

عههههههههه نمیشه که این همه زحمت کشیدی معلم بشی نمیشه که اینجوری بگیولی ببین چرا از همکارات مشورت نم ...

هر روشی که شنیدم و میشناختمو انجام دادم 

منم از این به بعد نباید خیلی بهشون رو بدم ولی با این روش هم میترسم با من لج کنن

به هر حال مجبورم ادامه بدم پول انصراف هم ندارم

اگه زنده باشم شاید زودتر خودمو بازنشست کردم 😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر روشی که شنیدم و میشناختمو انجام دادم   منم از این به بعد نباید خیلی بهشون رو بدم ولی ب ...

لج کنن باهات 

فووووووووقش مدرستو عوض میکنی چرا باید از لج کردن بچه ها بترسی 

قدرت دست تو و طرف توعه

لج کنن باهات فووووووووقش مدرستو عوض میکنی چرا باید از لج کردن بچه ها بترسی قدرت دست تو و طرف توعه

کاش فقط درست بشن و مدرسه هم زود تموم بشه 

برای این لج کردنشون کلاس بهم می ریزه و از لج درس نخوندنشون کارنامه هاشونو والدین ببینن یوقت فکر میکنن من خوب درس ندادم یا هر چیز دیگه اعتراض میکنن 

نمیخام با کسی درگیر بشم 

مدرسه روهم عوض کنم خودم بدنام میشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش فقط درست بشن و مدرسه هم زود تموم بشه  برای این لج کردنشون کلاس بهم می ریزه و از لج درس نخو ...

تو فکر کنم 21 سال و خورده ایته درسته؟ اسمتو نوشتی ضحا 82

که یعنی سال اولته احتمالا 

بابا به خدا درست میشه اصلا نمره شون بد شه تو با مدیر صحبت کن چرا به بچه ها اینقدر زیاد اهمیت میدی و اصلا بهشون رو نده وقتی اینقدر پرووان

کاش فقط درست بشن و مدرسه هم زود تموم بشه برای این لج کردنشون کلاس بهم می ریزه و از لج درس نخوندنشون ...

چند ساله معلمی میری سر کلاس؟ 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

چند ساله معلمی میری سر کلاس؟

سال اولمهههههه دوماهم نیست میرم مدرسههه 

اصلا فکر نمیکردم اینقدر سخت باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سال اولمهههههه دوماهم نیست میرم مدرسههه اصلا فکر نمیکردم اینقدر سخت باشه

چه مقطعی؟ 

فرهنگیانی بودی؟ 

حالا چون تازه کاری شاید سختته 

منم دارم به معلمی فکر میکنم شغل خوبیه 

کارورزی که میرفتی هم سختت بود؟ 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”