2777
2789
عنوان

چیکار کنم به کارم علاقه مند بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 20 پست
چه مقطعی؟ فرهنگیانی بودی؟ حالا چون تازه کاری شاید سختته منم دارم به معلمی فکر میکنم شغل خوبیه کارورز ...

پنجم 

فرهنگیان بودم

کارورزی میرفتم ولی فقط اینطور بود که فقط گاهی باید یک تدریس میکردم که اونم بچها خیلی همکاری می کردند 

ولی بچهایی که الان دارم اصلا مثل کلاس کارورزی نیستند 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پنجم فرهنگیان بودمکارورزی میرفتم ولی فقط اینطور بود که فقط گاهی باید یک تدریس میکردم که اونم بچها خی ...

خدا کمکت کنه 

حالا سال اولته طبیعیه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنجم فرهنگیان بودمکارورزی میرفتم ولی فقط اینطور بود که فقط گاهی باید یک تدریس میکردم که اونم بچها خی ...

دوستات راضی ان؟ با بچه ها کنار میان؟ 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

بچها خیلی اذیتم میکنن مخصوصا چهارشنبه ها دو رنگ اخر دیگه نمیتونم تحملشون کنم سروصدا زیاد میکنن با ای ...

کاش ابتدایی میرفتی

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛