2777
2789
عنوان

گرفتن حاجت

289 بازدید | 22 پست

سلام... عزیزای نی نی سایت. میشه کمکم کنید و بهم بگید واسه بچه دار شدن چه نذری بکنم یا چه سفره ای بندازم که حاجت روا بشم... خواهشا هرکس تجربه داره یا از کسی شنیده بهم بگه من سابقه سقط مکرر دارم و دیگه از دست دکترا کاری برنمیاد... میخوام یه سفره نذر کنم که ردخور نداشته باشه و بچه ام واسم بمونه.... 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدایا کمک کن زیباترین سنفونی زندگیم رو بشنوم (قلب بچه ام رو میگن) 

عزیزم من خودمم سالهاس منتظرم وهرچی نذر کردم جواب نگرفتم امااین تاپیکو چندروزپیش دیدم شایدبدرد شمابخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1732752/یه-روش-برای-نی-نی-دار-شدن-که-جواب-گرفته-اقداامیا-بیان

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودمم سالهاس منتظرم وهرچی نذر کردم جواب نگرفتم امااین تاپیکو چندروزپیش دیدم شایدبدرد شمابخو ...

عزیزم انشالله اول شما مامان بشی بعد من ولی تو رو خدا ناامید نشو... من مطمنم یه روزی هممون جواب صبر و امیدمونو میگیریم 

ختم حدیث کسا خیلی حاجت میده ان شالله ‌حاجت روا شین🌹🌹

چند سال پیش نذر چهل روزه حدیث کسا رو کردم ولی متاسفانه بازم سقط شد 

بهترین چیزی که من تجربه کردم دعای خیر بقیه در حق ادمه. من چند تا تجربه از این مورد دارم. اگه میتونی به ۴۰ نفر عده غذا خوراکی یا امثال اینا بده ترحیحن فقرا یا قشر ضعیف. ازشون بخواه برای نیتت دعا کنن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
بهترین چیزی که من تجربه کردم دعای خیر بقیه در حق ادمه. من چند تا تجربه از این مورد دارم. اگه میتونی ...

یا سفره بنداز نه اینکه پر خرج و اینا باشه پذیرایی در حد توانت و یه عده رو دعوت کن برات دعا کنن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
عزیزم انشالله اول شما مامان بشی بعد من ولی تو رو خدا ناامید نشو... من مطمنم یه روزی هممون جواب صبر و ...

عزیزدلم ممنونم به خاطر محبتت ان شاءلله خدابه دل پاکت نگاه کنه وبه زودی خبربارداریتو وبعدشم خبربغل کردن دردونتو بهم بدی،راستش عجیب ترس افتاده به جونم حس میکنم بااین همه تلاش دارم سلامتیمو بخطرمیندازم میترسم یه روزی خدابهم بچه بده که دیگه سلامت نباشم واین بزرگترین ظلم درحق اون بچس،نمیدونم تواین لحظه درست چیه غلط چیه فقط خودمو سپردم به خدا

بهترین چیزی که من تجربه کردم دعای خیر بقیه در حق ادمه. من چند تا تجربه از این مورد دارم. اگه میتونی ...

مرسی عزیزم... حتما این کارو انجام میدم 

عزیزدلم ممنونم به خاطر محبتت ان شاءلله خدابه دل پاکت نگاه کنه وبه زودی خبربارداریتو وبعدشم خبربغل کر ...

عزیزم نگران نباش... فقط به اون لحظه ای فکر کن که پاره تنت رو میزارن تو بغلت... اون موقع تموم درد و غصه ها از یادت میره...و واسه مادری کردن از همه چیز خودت میگذری 

عزیزم نگران نباش... فقط به اون لحظه ای فکر کن که پاره تنت رو میزارن تو بغلت... اون موقع تموم درد و غ ...

ان شاءلله هردومون به زودی اون روز رو ببینیم

سلام عزیزم

من ۱پسر ۱۴ساله دارم وتصمیم گرفتم دیگه بچه نیارم تا ۲،۳سال پیش بدجوری خودم و شوهرم هوس یه بچه دیگه کردیم باردار شدم هفته۴سقط شد کلی گریه کردم دوباره باردار شدم صدای قلبشو شنیدم ولی دوباره سقط شد رفتم دکتر و کلی آزمایش گفتن تخمک نداری و دیگه بیخیال بچه شو تا پارسال میخواستم صبحانه بخورم بوی چایی رو فهمیدم بی بی زدم مثبت

چه حالی داشتم خدا میدونه رفتم آزمایش مثبت ولی میترسیدم برم سونو

الان عزیزم دخترم جانان ۷ماه و ۱۶روزشه کنارم خوابیده

باورت نمیشه من رو بال فرشته ها زایمان کردم

اینا بهت گفتم که امیدتو از دست نده من هر وقت میومدم نی نی سایت هر که میگفت دعام کنید صلوات بفرستید من این کارو کردم و از اینجا حاجت گرفتم و از حضرت رقیه

خدا رو قسم میدم به این ماه عزیز دامنت سبز بشه

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
سلام عزیزم من ۱پسر ۱۴ساله دارم وتصمیم گرفتم دیگه بچه نیارم تا ۲،۳سال پیش بدجوری خودم و شوهرم هوس یه ...

خداعزیزانت روبرات حفظ کنه🙏🙏🙏