سلام دوستان. وقتتونو نمی گیرم میرم سر اصل مطلب
خواهرشوهر من از اول عروسیش بچه می خواست ولی نمی شد. دکتر هم رفتن ولی فایده نداشت. تا اینکه تو کتاب حلیت المتقین یه روشی خوند که از امام صادق نقل شده بود که خدا به کسی که این کار رو انجام بده فرزندان زیاد میده; و بهش عمل کرد. بعد 10 سال خدا بهش یه دختر داد که الان 6 سالشه و پشت اون یه دختر دیگه که الان 4 سالشه و الان هم بچه سوم رو بارداره. بدون هیچ روش کمکی و پزشکی. هییییچی
اون روایت رو براتون اینجا می نویسم. انشاالله خدا به همگی بچه های سالم و صالح بده
"على بن محمد حمیرى گفت كه دختر جعفر بن محمود را خواستم و بسیار او را دوست میداشتم و فرزند از او
بوجود نمى آمد بخدمت حضرت امام على نقى علیه السلام رفتم و اين مطلب را عرض كردم پس تبسم نمود و
فرمود كه بگیر انگشترى كه نگینش فیروزه باشد و برآن نقش كن اين آيه را رَبِّ لاتَذَرْنى فَرْدا وَ اَنْتَ خَیْرُالْوارِثینَ
چنان كردم يكسال نگذشت كه از آن زن پسرى بوجود آمد.
از حضرت رسول صلّى اللّه علیه وآله وسلّم منقول است كه خداوند عالمیان میفرمايد كه من شرم میكنم از دستى
كه بسوى من بلند شود بدعا و درآن دست انگشتر فیروزه باشد پس او را ناامید برگردانم."
دوستان توجه کنید که انگشتر رو مرد باید دستش کنه و اصلا درنیاره. حتی وقت حمام و دستشویی رفتن و نزدیکی کردن. خواهرشوهر من هم خودش هم شوهرش این انگشترو درست کرده بودن دست میکردن. این روش رو به یکی دیگه تو فامیل هم یاد داد و اونم بعد چندین سال اقدام و دوا درمون بی نتیجه بچه دار شد
یه کار دیگه هم که خواهرشوهرم کرده بود این بود:
ریّان بن شبیب گوید: در اوّلین روز محرّم به خدمت امام رضا علیه السّلام رسیدم، حضرت فرمودند: امروز، روزى است که زکریّا علیه السّلام پروردگارش را خواند و گفت:
ریّان بن شبیب گوید: در اوّلین روز محرّم به خدمت امام رضا علیه السّلام رسیدم، حضرت فرمودند: امروز، روزى است که زکریّا علیه السلام به درگاه خدا دعا کردند:
«رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّهً طَیِّبَهً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ»
«پروردگارا! فرزندى پاک به من مرحمت فرما، همانا تو دعاى بندگان را میشنوى» و خداوند دعاى او را مستجاب کرد و به ملائکه دستور داد که به زکریّا- که در محراب در حال نماز بود- بگویند که خدا به تو یحیى را مژده میدهد. پس هر کس این روز را روزه بگیرد و سپس دعا کند، خداوند همان طور که دعاى زکریّا را مستجاب کرد، دعاى او را نیز مستجاب خواهد کرد.
و چیز دیگه ای که خییلی تاکید شده استغفار گفتنه.
من خودم مشکل سقط داشتم و از خوردن آب نیسان جواب گرفتم. اونم خودتون سرچ کنید انجام بدید برای بچه دار شدن خیلی خوبه. ببخشید طولانی شد. انشاالله جواب بگیرید بیاید تو این تاپیک بگید که بقیه هم دلگرم بشن من هم خوشحال بشم
موفق باشید