2777
2789

سلام دوستان. وقتتونو نمی گیرم میرم سر اصل مطلب

خواهرشوهر من از اول عروسیش بچه می خواست ولی نمی شد. دکتر هم رفتن ولی فایده نداشت. تا اینکه تو کتاب حلیت المتقین یه روشی خوند که از امام صادق نقل شده بود که خدا به کسی که این کار رو انجام بده فرزندان زیاد میده; و بهش عمل کرد. بعد 10 سال خدا بهش یه دختر داد که الان 6 سالشه و پشت اون یه دختر دیگه که الان 4 سالشه و الان هم بچه سوم رو بارداره. بدون هیچ روش کمکی و پزشکی. هییییچی

اون روایت رو براتون اینجا می نویسم. انشاالله خدا به همگی بچه های سالم و صالح بده

"على بن محمد حمیرى گفت كه دختر جعفر بن محمود را خواستم و بسیار او را دوست میداشتم و فرزند از او
بوجود نمى آمد بخدمت حضرت امام على نقى علیه السلام رفتم و اين مطلب را عرض كردم پس تبسم نمود و
فرمود كه بگیر انگشترى كه نگینش فیروزه باشد و برآن نقش كن اين آيه را رَبِّ لاتَذَرْنى فَرْدا وَ اَنْتَ خَیْرُالْوارِثینَ
چنان كردم يكسال نگذشت كه از آن زن پسرى بوجود آمد.
از حضرت رسول صلّى اللّه علیه وآله وسلّم منقول است كه خداوند عالمیان میفرمايد كه من شرم میكنم از دستى
كه بسوى من بلند شود بدعا و درآن دست انگشتر فیروزه باشد پس او را ناامید برگردانم."

دوستان توجه کنید که انگشتر رو مرد باید دستش کنه و اصلا درنیاره. حتی وقت حمام و دستشویی رفتن و نزدیکی کردن. خواهرشوهر من هم خودش هم شوهرش این انگشترو درست کرده بودن دست میکردن. این روش رو به یکی دیگه تو فامیل هم یاد داد و اونم بعد چندین سال اقدام و دوا درمون بی نتیجه بچه دار شد

یه کار دیگه هم که خواهرشوهرم کرده بود این بود:

ریّان بن شبیب گوید: در اوّلین روز محرّم به خدمت امام رضا علیه السّلام رسیدم، حضرت فرمودند: امروز، روزى است که زکریّا علیه السّلام پروردگارش را خواند و گفت: 

ریّان بن شبیب گوید: در اوّلین روز محرّم به خدمت امام رضا علیه السّلام رسیدم، حضرت فرمودند: امروز، روزى است که زکریّا علیه السلام به درگاه خدا دعا کردند:

«رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّهً طَیِّبَهً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ» 

«پروردگارا! فرزندى پاک به من مرحمت فرما، همانا تو دعاى بندگان را میشنوى» و خداوند دعاى او را مستجاب کرد و به ملائکه دستور داد که به زکریّا- که در محراب در حال نماز بود- بگویند که خدا به تو یحیى را مژده می‏دهد. پس هر کس این روز را روزه بگیرد و سپس دعا کند، خداوند همان طور که دعاى زکریّا را مستجاب کرد، دعاى او را نیز مستجاب خواهد کرد.

و چیز دیگه ای که خییلی تاکید شده استغفار گفتنه.

من خودم مشکل سقط داشتم و از خوردن آب نیسان جواب گرفتم. اونم خودتون سرچ کنید انجام بدید برای بچه دار شدن خیلی خوبه. ببخشید طولانی شد. انشاالله جواب بگیرید بیاید تو این تاپیک بگید که بقیه هم دلگرم بشن من هم خوشحال بشم

موفق باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن نگهداری فیروزه سخته یکم روغنی چیزی بهش بخوره خاصیت و اثرش میره.من شوهرم کارش با روغن ماشینو ایناست 😟

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

شوهر من دست نميكنه نميشه خودم دست كنم؟؟

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

تو انگشتری آیت نصب شه که تو دستشویی ایجا رفتن گناه داره مگر نگفته تو دستشویش گفتن کلمات مقدس گناه هست چی برسه که که تو انگشتر آیت نصب شه خدا بده بیدون انگشتر و دارو میده ان شاالله که به همه منتظرا بیدون این همه سختی ها نصیب کند آمیننن 

خدایا شکرت   
باید مرد دستش کنه. اشکال نداره کثیف شه و روغنی شه. انشاالله نتیجه میگیرید ☺❤

اخه اسکلت میزنه و جوشکاره خطر داره.

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
تو انگشتری آیت نصب شه که تو دستشویی ایجا رفتن گناه داره مگر نگفته تو دستشویش گفتن کلمات مقدس گناه هس ...

عزیزم خوندن آیه مقدسه, اسم خدا, اسم ائمه تو دستشویی هیچ مشکلی نداره. حتی دعا تو مفاتیح هست برای تو دستشویی. و اینکه من نگفتم این دعاها بچه میده. مسلما بچه رو خدا میده

این مثل اینه که من یه مسیر میونبر نشون دادم. مقصدو عوض نکردم

نمیدونم. دستکش دستش نمی کنه؟ اگه چاره ای نیست خودت دستت کن انشاالله درست میشه

باشه ممنون

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍