2777
2789
عنوان

بچه های دهم تجربی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی من خودمم احساس میکنم افسرده شدم زندگی ما دانش آموزا خیلی سخته🥲

آره مخصوصا تجربیا 

من خودمو پارسال میخواستم خلاص کنم چند سالی بود افسردگی شدید داشتم رو نمی‌کردم پارسال بریدم دیگه

الان بهترم خداروشکر

صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید که همه چی موفقیت آمیز باشه. هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره

ن بابا منی ک نمونم هم باز تستی نمیگن ولی خب نهاییو خوب پوشش میدن

آره دقیقا موافقم

منم نمونه ام توقعات پوچ داشتم ازشون که بهتر باشند الان نگاه کنی مدارس دولتی شهر ازما بالاترین ولی نهاییارو خوب میگن

صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید که همه چی موفقیت آمیز باشه. هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره

بیا امیدوار باشیم به زندگی بهتر

آره بابا ارزشش ندارد بخاطر یه رشته گند بخوره به جوونیمون پس از هر سختی آسانی است

آینده روشن تره 

آره دقیقا موافقممنم نمونه ام توقعات پوچ داشتم ازشون که بهتر باشند الان نگاه کنی مدارس دولتی شهر ازما ...

دقیقا مدرسه های عادی بچها اوضاعشون خرابه وگرنه اونا هر زنگ معلم دارن بعد ما خیلی روزا بیکاریم بدون معلم

آره بابا ارزشش ندارد بخاطر یه رشته گند بخوره به جوونیمون پس از هر سختی آسانی استآینده روشن تره

سلامی دوباره میخواستم بپرسم که راه حلی برای اینکه بتونم تست های قسمت زیرلایه هارو بزنم داری؟خیلی سخته یکیشونم نمیفهمم

سلامی دوباره میخواستم بپرسم که راه حلی برای اینکه بتونم تست های قسمت زیرلایه هارو بزنم داری؟خیلی سخت ...

طوری نیسته کم کم راه میوفتی اولش سخته یکم اطلاعات رو میپیچینند تو سوال ازشون حل کنی بمرور قوی تر میشی 

🥲ممنون

اولش من همون تشریحی هم مونده بودم چکار کنم حل کردم راه افتادم

موفق باشی

تو هم از دهم تست میزدی؟اگه آره میشه بدونم کدوم کتاب و اینکه ویدیو میدیدی؟

ببخشید اگه اذیتت کردم ولی اینو هم میپرسم بعد دیگه مزاحمت نمیشم

کدوم رشته دانشگاهی رو دوست داری؟به نظرت فیزیوتراپی خوبه و نسبت به بقیه رشته ها مثلا دندون راحت تره قبولیش و درساش؟

تو هم از دهم تست میزدی؟اگه آره میشه بدونم کدوم کتاب و اینکه ویدیو میدیدی؟

نه خیلی زیاد چون قرار بود نهایی بدیم ولی کتاب کار خیلی سبز رو به دستور معلم انجام می‌دادیم 🫡ریاضی فیزیک هم 

من اشکالی داشتم فیلم می‌دیدم وگرنه خود کتاب مثلاً استوکیومتری رو عالی یاد گرفتم دستش طلا 

یا فیزیک رو فصل ۳واقعا سوالاتی که فرمولا قاطی پاتی میشد گیر میکردی رو آره دیدم خیلی قبولشون دارم

فیزیک استاد عرفان قربانی  بود شیمی مهرزاد شکوریان