2777
2789
عنوان

بچه های دهم تجربی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 51 پست
ببخشید اگه اذیتت کردم ولی اینو هم میپرسم بعد دیگه مزاحمت نمیشمکدوم رشته دانشگاهی رو دوست داری؟به نظر ...

نه بابا

دوست دارم پرستاری یا فیزیوتراپی بخونم هر دوتاش خوبند تو فیزیوتراپی اعصابم راحت تره 

آره رشته خوبیه مسلما قبولی فیزیو راحت تر از دندانه فیزیوتراپی جز رشته های پیرا پزشکی هست دندون جز رشته های پزشکی دو سطح کاملا جدا هستند 

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

چقدرم زود جواب دادی مرسیییییی💙🫂

قربونت

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدرم زود جواب دادی مرسیییییی💙🫂

سوالات زیر لایه خیلی سبک ترن نسبت به استوکیومتری و اخرای کتاب هم که stpو غلظت وارد میشود آدم از حل شون لذت می‌بره ولی نه وقتی قیمه ها میریزن تو ماستا

نه بابا دوست دارم پرستاری یا فیزیوتراپی بخونم هر دوتاش خوبند تو فیزیوتراپی اعصابم راحت تره آره رشته ...

آهان منم پرستاری دوست دارم کلا همه رشته هارو دوست دارم  میگن فیزیوتراپی شغلش آروم تره ولی قبولیش سخت تر از پرستاری هست درسته؟

سوالات زیر لایه خیلی سبک ترن نسبت به استوکیومتری و اخرای کتاب هم که stpو غلظت وارد میشود آدم از حل ش ...

زیرلایه هارو قشنگ متوجه شدم ولی تستاش کلا از چیزایی که معلم یاد داده نیستن کلی فرمول جدید توشون هست

آهان منم پرستاری دوست دارم کلا همه رشته هارو دوست دارم میگن فیزیوتراپی شغلش آروم تره ولی قبولیش سخت ...

آره از پرستاری سخت تره

آهان منم پرستاری دوست دارم کلا همه رشته هارو دوست دارم میگن فیزیوتراپی شغلش آروم تره ولی قبولیش سخت ...

بله