piinkyyyy مدیر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 396 عنوان بچه های دهم تجربی بیان | مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 51 پست سلام چطورید با درسا چه میکنیدمن که از استرس دارم میمیرم حس میکنم عقبم و نمیفهمم شما تست میزنید؟اگه میزنید چه درس هایی رو و تا کجا پیش رفتید من برا شیمی و زیست خریدم ولی زیاد نمیتونم بزنم بیشترشونم بلد نیستم😭 1404/08/21 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daldal عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3245 ببخشید اگه اذیتت کردم ولی اینو هم میپرسم بعد دیگه مزاحمت نمیشمکدوم رشته دانشگاهی رو دوست داری؟به نظر ... نه بابا دوست دارم پرستاری یا فیزیوتراپی بخونم هر دوتاش خوبند تو فیزیوتراپی اعصابم راحت تره آره رشته خوبیه مسلما قبولی فیزیو راحت تر از دندانه فیزیوتراپی جز رشته های پیرا پزشکی هست دندون جز رشته های پزشکی دو سطح کاملا جدا هستند من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
daldal عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3245 چقدرم زود جواب دادی مرسیییییی💙🫂 قربونت من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
daldal عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3245 چقدرم زود جواب دادی مرسیییییی💙🫂 سوالات زیر لایه خیلی سبک ترن نسبت به استوکیومتری و اخرای کتاب هم که stpو غلظت وارد میشود آدم از حل شون لذت میبره ولی نه وقتی قیمه ها میریزن تو ماستا من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
piinkyyyy مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 396 نه بابا دوست دارم پرستاری یا فیزیوتراپی بخونم هر دوتاش خوبند تو فیزیوتراپی اعصابم راحت تره آره رشته ... آهان منم پرستاری دوست دارم کلا همه رشته هارو دوست دارم میگن فیزیوتراپی شغلش آروم تره ولی قبولیش سخت تر از پرستاری هست درسته؟
piinkyyyy مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 396 سوالات زیر لایه خیلی سبک ترن نسبت به استوکیومتری و اخرای کتاب هم که stpو غلظت وارد میشود آدم از حل ش ... زیرلایه هارو قشنگ متوجه شدم ولی تستاش کلا از چیزایی که معلم یاد داده نیستن کلی فرمول جدید توشون هست
daldal عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3245 آهان منم پرستاری دوست دارم کلا همه رشته هارو دوست دارم میگن فیزیوتراپی شغلش آروم تره ولی قبولیش سخت ... آره از پرستاری سخت تره من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
daldal عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3245 آهان منم پرستاری دوست دارم کلا همه رشته هارو دوست دارم میگن فیزیوتراپی شغلش آروم تره ولی قبولیش سخت ... بله من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟