2777
2789
عنوان

بچه های دهم تجربی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 51 پست
ببخشید اگه اذیتت کردم ولی اینو هم میپرسم بعد دیگه مزاحمت نمیشمکدوم رشته دانشگاهی رو دوست داری؟به نظر ...

نه بابا

دوست دارم پرستاری یا فیزیوتراپی بخونم هر دوتاش خوبند تو فیزیوتراپی اعصابم راحت تره 

آره رشته خوبیه مسلما قبولی فیزیو راحت تر از دندانه فیزیوتراپی جز رشته های پیرا پزشکی هست دندون جز رشته های پزشکی دو سطح کاملا جدا هستند 

صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید که همه چی موفقیت آمیز باشه. هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره

چقدرم زود جواب دادی مرسیییییی💙🫂

قربونت

صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید که همه چی موفقیت آمیز باشه. هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدرم زود جواب دادی مرسیییییی💙🫂

سوالات زیر لایه خیلی سبک ترن نسبت به استوکیومتری و اخرای کتاب هم که stpو غلظت وارد میشود آدم از حل شون لذت می‌بره ولی نه وقتی قیمه ها میریزن تو ماستا

نه بابا دوست دارم پرستاری یا فیزیوتراپی بخونم هر دوتاش خوبند تو فیزیوتراپی اعصابم راحت تره آره رشته ...

آهان منم پرستاری دوست دارم کلا همه رشته هارو دوست دارم  میگن فیزیوتراپی شغلش آروم تره ولی قبولیش سخت تر از پرستاری هست درسته؟

سوالات زیر لایه خیلی سبک ترن نسبت به استوکیومتری و اخرای کتاب هم که stpو غلظت وارد میشود آدم از حل ش ...

زیرلایه هارو قشنگ متوجه شدم ولی تستاش کلا از چیزایی که معلم یاد داده نیستن کلی فرمول جدید توشون هست

آهان منم پرستاری دوست دارم کلا همه رشته هارو دوست دارم میگن فیزیوتراپی شغلش آروم تره ولی قبولیش سخت ...

آره از پرستاری سخت تره

آهان منم پرستاری دوست دارم کلا همه رشته هارو دوست دارم میگن فیزیوتراپی شغلش آروم تره ولی قبولیش سخت ...

بله